Megéri 2023-ban mosogatógépet használni?
Figyelt kérdés
Napi 1, max 2 alkalommal mosogatunk, átlagos mennyiséget. De van olyan is hogy kimaradás egy nap mosogatás nélkül.
Megéri ilyen gyakoriság mellett beruházni egy mosogatógépbe, tekintve az áram- és vízfogyasztását, illetve a hozzávaló mindenféle szerek beszerzését.
2023. ápr. 19. 22:05
1/8 anonim válasza:
Minel tobbet mosogatnal kezzel, annal inkabb megeri a gepet hasznalni. 3 tagu csalad vagyunk, egy hetvege alatt 1x megy a gep. Ennyi ido alatt te kb. 6x mosogatsz es biztos nem 1 tablettanyi mosogatoszert meg meleg vizet hasznalsz el. Het kozben, ha senki sincs itthon csak estere jovunk haza, van hogy napokig nem kell jaratni, a csukott gepben is elvannak a koszos edenyek.
2/8 anonim válasza:
Kedves rokonom villanyszámlája (villanybojler) havi 10000 ft-al csökkent, amint vett egy mosogatógépet. Erre ezt tudom írni. 4 tagú család.
3/8 anonim válasza:
Kézi mosogatással simán elhasználsz 40-50 liter melegvizet. A gép ezt megoldja 15 literrel és még jobban is tisztít.
4/8 anonim válasza:
Nekünk igen, itthon főzünk, így napi szinten megy. Nagyon alacsony a rezsink.
5/8 anonim válasza:
egy biztos...az eredmény csodálatos. Szeretek mosogatni, de amit a gépből kiveszek, az mindennél szebben csillog..
A helyedben vennék.
6/8 anonim válasza:
én csak a kényelmi részét vettem figyelembe mikor megvettem. Azóta is szinte csak ezt használom
7/8 nemaRendőrség válasza:
Panelben ahol távhő adja a melegvizet teljesen mindegy.
Mindenhol máshol megéri
8/8 anonim válasza:
#7 marmint akkor, ha nem fizetsz kulon vizdijat, hanem valami atalanyt mindenre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!