Mosogatógép, lehet beépített és szabadonálló is?
Na ez most nagyon hülye kérdés lesz, de nem értek a témához egyáltalán :(
A lakásban van egy ezeréves mosogatógép, ami helyett szeretnék egy újat. Ez egy teljesen integrált gép, vagyis rá van építve az ajtajára a bútorlap.
Ha újat szeretnék venni, az lehet szabadonálló is, attól még, hogy a jelenlegi az beépített? Tehát ennek csak esztétikai jelentősége van, én döntöm el, hogy melyik tetszik?
Nekem nem kell, hogy beépített legyen. Olcsóbb lenne, ha szabadonállót választanék? Vagy melyik praktikusabb?
Lehet abból baj, ha a legolcsóbb gépet, valami kevésbé ismert márkát veszek, pl Amica?
Kb mennyibe kerülhet, hogy a szerelő kivegye a régi gépet, bekösse az újat és a régit elvigye?
Nem lesz olcsóbb vagy drágább hogy beepitett. Csak a szekrényben van.
Ha az előzőt kiveszed, mehet a helyére az új. Teljesen mind1 hogy akarod, ugyanannyi lesz. Szerintem szebb ha a szekrényben van, mintsem csak úgy szabadon.
Ki kell tekerni a rögzítő csavarokat (esteleg a lábait is lejjebb tekered) és egyszerűen kihúzod a munkalap alól. Lesz egy víz, egy csatorna és egy elektromos csatlakozója.
Ha nem stimmel az előlap, akkor azt bármelyik lapszabászatban méretre vágják, vagy újat kérsz. Elviszed magaddal mintának.
Akkor sem kell megijedni, ha alacsonyabb az új gép és nem tudod beszorítani a régi helyére. Teszel hátra és előre egy-egy deszkát lábai alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!