Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Anyum nem szereti a mosogatógé...

Anyum nem szereti a mosogatógépet, mert szerinte többet fogyaszt, mint a kézi mosogatás. Így csak áll kihasználhatatlanul a konyhában. Eladni nem tudom,mert teljesen beépített. Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

júl. 13. 15:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ha mindenáron meg akarod győzni, akkor lesd ki, hogy mennyi vizet használ a program. Azután fogsz egy húsz literes vödröt, berakod a mosogatóba és este elmosogatod az egész napi csetrest. Azután kiderül, hogy kézzel vagy géppel lehet spórolni.
júl. 13. 15:11
 2/12 retektorta ***** válasza:
100%
Nem csinálnék semmit.
júl. 13. 15:13
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Miért kellene bármit is tenni? Elvan a konyhában kihasználatlanul. Nálunk fordítva van. Anyám használja, én nem, totál feleslegesnek tartom. Kinek mi szimpatikus.
júl. 13. 15:19
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Amíg elmosogat ő, addig az ő baja, ha nem használja.
júl. 13. 15:59
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Annakidején ugyanez a mizéria volt az automata mosógépek megjelenésekor, akkor is ezen paráztam az emberek, manapság meg rengeteg időt és pénzt lehet vele spórolni. Anyám kádnyi vizben,legalább 2X öblített, miközben,az első automatánk előmosással,mosással és 5 öblítéssel fogyasztott egy kádnyi vizet 30 éve, és azóta csak takarékosabbak lettek.

Mosogatógépem, a gyári adat szerint 13 liter vízzel elmosogat, megnézném,hogy kézi mosogatásnál ennyiből hogyan mosogatna el valaki, egy családi ebéd csetreszeit, mikor jellemzően folyóvízben öblítenek le mindent.

Mosogatógép kifolyócsövét beledugnám egy vödörbe,majd inditani egy programot, utána a vödörnyi vizet megmutatni anyudnak, megkérdezve,hogy ennyi vizzel el tud mosogatni?

júl. 13. 16:05
 6/12 anonim ***** válasza:
48%
Nem beszélve arról mennyire higénikusabb a gépi mosás.
júl. 13. 16:30
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém A+++, 14 terítékes és 8 liter vizet használ 1 mosogatáshoz.
júl. 13. 16:38
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg mennyi vizet használ a kézi mosogatáshoz. Mondjuk mérd meg hány másodpercig folyik a víz, utána annyi másodpercig folyasd edénybe, amit aztán meg tudsz mérni.

Egyébként a beépíthető gépet miért ne lehetne eladni? Én is adtam már el.

júl. 13. 17:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Vízben jóval kevesebbet használ. Eleve 40 fok felett mosogat, amit te biztosan nem tudsz megcsinálni. Anélkül dolgozik, hogy ott kéne lenned. Nem értem mi a probléma vele.
júl. 13. 18:30
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább semmit. Ha jól értem szüleiddel laksz, ebben az esetben gyanítom az 'övék' a gép meg a konyha, stb miért is adnád el? Ha édesanyád szeret mosogatni, hajrá, engem nem zavarna, ha meg besegítesz, akkor pakolj be gépbe és indítsd el.
júl. 13. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!