Anyum nem szereti a mosogatógépet, mert szerinte többet fogyaszt, mint a kézi mosogatás. Így csak áll kihasználhatatlanul a konyhában. Eladni nem tudom,mert teljesen beépített. Ti mit csinálnátok?
Annakidején ugyanez a mizéria volt az automata mosógépek megjelenésekor, akkor is ezen paráztam az emberek, manapság meg rengeteg időt és pénzt lehet vele spórolni. Anyám kádnyi vizben,legalább 2X öblített, miközben,az első automatánk előmosással,mosással és 5 öblítéssel fogyasztott egy kádnyi vizet 30 éve, és azóta csak takarékosabbak lettek.
Mosogatógépem, a gyári adat szerint 13 liter vízzel elmosogat, megnézném,hogy kézi mosogatásnál ennyiből hogyan mosogatna el valaki, egy családi ebéd csetreszeit, mikor jellemzően folyóvízben öblítenek le mindent.
Mosogatógép kifolyócsövét beledugnám egy vödörbe,majd inditani egy programot, utána a vödörnyi vizet megmutatni anyudnak, megkérdezve,hogy ennyi vizzel el tud mosogatni?
Nézd meg mennyi vizet használ a kézi mosogatáshoz. Mondjuk mérd meg hány másodpercig folyik a víz, utána annyi másodpercig folyasd edénybe, amit aztán meg tudsz mérni.
Egyébként a beépíthető gépet miért ne lehetne eladni? Én is adtam már el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!