Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Visszajön a víz a csapból,...

Visszajön a víz a csapból, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Év elején vásároltunk egy házat (10 éves) és a konyhában dupla tálcás mosogató van. Észrevettem, hogy mosogatás során néha nagyon nehezen megy le a víz, de ami még aggasztóbb, hogy a másik tálcában jön fel. A párom igazi ezermester, de mivel reggeltől estig dolgozik, én pedig jelenleg itthon vagyok, inkább megoldanám, nem szeretném még ezzel is őt terhelni. Van valami módja, hogy nőként orvosoljam a problémát vagy nagyobb kárt okozok és inkább szóljak a páromnak? 😀

2023. okt. 27. 16:00
 1/4 anonim ***** válasza:
86%

A víz az nem a csapból jön vissza .A mosogatód olyan iker össze folyású.

A fő ágban van a dugulás,ezért jön vissza a csepegtetőben.

Ezt akkor bízd a párodra .

2023. okt. 27. 16:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor ezt egy lefolyótisztítóval nem tudom orvosolni? Lehet kapni olyan port, amit beleöntök és egy ideig benne hagyom, ez segíthet?
2023. okt. 27. 16:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Lefolyótisztító segíthet. De lehet legjobb lenne szétszedni a lefolyót és kitisztítani.
2023. okt. 27. 16:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2023. okt. 27. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!