A fővárosba költöző vidékieknek mennyire volt nehéz megszokni a várost?
Figyelt kérdés
Vagy akár egy egyetemet hogyan éltek meg? Ha ismerték ilyen embert, vagy ti magatok vagytok ilyenek, meséljetek!szept. 29. 21:01
1/5 anonim válasza:
Én anno Pécsről kerültem fel egyetemre. Az elején sok dolog fura volt. Aztán 6 igen aktív év alatt megismertem minden arcát. Vannak előnyei. De a rossz levegővel, kosszal, zajjal nem tudtam megbarátkozni. Így kijöttem Németországba, ahol azóta is élek.
2/5 anonim válasza:
Egy kisvárosból mentem oda egyetemre, az egyetlen gond az volt, amíg megtanultam, mivel jutok el különbözö helyekre, a villamos-busz-metro vonalakat meg kellett ismernem.
Egyébként nem volt semmiféle probléma.
3/5 anonim válasza:
10mp kb.agglomeracio utan vettem egy lakast bp.kulkeruletbe minden a szamban van, autot csak hetvegen hasznalok 10perc a belvaros, egyedul a hangzavart nehez megszokni, mert a kerulet nagyon zöld
4/5 anonim válasza:
Én Győrből jöttem, kb semmit nem kellett megszoknom, város ez is, az is. Bp nagyobb, és a forgalmasabb helyeken valóban többen vannak, de nem kellett életmódot váltani, vagy ilyesmi. Mire gondoltál?
5/5 anonim válasza:
Kérdezö: szerinted mi annyira különleges a fövárosban, hogy direkt meg kellene szokni? Valamivel nagyobb meg koszosabb, mint egy vidéki város, de egyéb különbség nem igazán van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!