Van olyan aki az egész életét panellakásban akarja leélni?
Figyelt kérdés
Most arra gondolok aki nem is vágyik arra,hogy elköltözzön onnan régebbi tégla társasházba vagy újépítésű lakásba vagy családi házba.aug. 24. 10:36
11/14 anonim válasza:
Kertesben mi sem tudunk pihenni! Mire élvezhetnéd, hogy szép minden addigra kezdheted elölről! Kert meg az elmúlt idők aszályos időjárása miatt nem ad annyit, hogy kint kapirgálj minden nap. Öntözni csapról nem érdemes (klór+fertőtlenítő), kút szabályozott, vagyis kB semmi nem terem meg. És igen mindenhez kocsi kell, 10 percre vagyunk a várostól, de csak 2 busz van. A lakást sem tudod úgy rendben tartani, mint panelban.
12/14 Mansour válasza:
Ha egész életemben panellakásban éltem volna, akkor biztos nagyon elvágynék onnan. Régebben nagyon panel-ellenes voltam, de mostanra rájöttem, hogy egy jó környéken lévő, jó állapotú panellakás nem is rossz lehetőség. Laktam már régi (műemlék-jellegű) társasházban, kisebb és nagyobb kertvárosi házban, téglaépítésű társasházban, és mostanában volt alkalmam kipróbálni egy szigetelt panellakást. Egyedül falusi kertes házban nem laktam még, de arra nem is nagyon vágynék. Egy ideig nagyon élveztük a kertvárosi kertes házat, de az előző válaszokban már felsorolt hátrányokat mi is megtapasztaltuk, és kezd elegünk lenni a kerttel járó gondokból. De még inkább elegünk van a városból, ahol élünk, ezért úgy tervezzük, hogy egy jobb helyre költözünk, ahol viszont nagy valószínűséggel csak panellakást tudunk majd megengedni magunknak. Mivel mostanában azt is kipróbáltam, és egész jó tapasztalataim voltak vele, teljesen ki vagyok békülve a panellakással.
13/14 anonim válasza:
Nekem - a ház bizonoys gondjaitól eltekintve - semmi bajom vele. Egész életemben itt éltem. Imádom a természetet napfénnyel, viszont nem vágyok kertes ház fenttartására és ezért túrázni járok. A lakhatási igényeimet a panelház adja meg, itt be tudok gubózni és ki tudok menekülni másik világba. Ez egyébként szimbolizálja is a szeszélyes természetemet. :-)
35/F
14/14 anonim válasza:
Én alig várom már, hogy végre sikerüljön eladni az agglós házat, és vegyek egy panelt belőle Pesten :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!