Nagyon, főleg ha egyáltalán semmilyen szempontból sincs senkije.
Pl az anyagi biztonság még a húszas, harmincasok körében sem jön könnyen pedig ők elvileg még bírják, egészségesek stb
Én tuti kétségbe lennék esve ha 59 évesen a nulláról kéne újra kezdenem az életem építését
aug. 21. 02:09
3/13 anonim válasza:
*50
aug. 21. 03:05
4/13 anonim válasza:
0 valamid van? Válás volt? Ha nullád van akkor eddig is nullád volt. Ha volt valamid akkor most is van valamid. Nem mindegy honnam kell ujraepiteni
aug. 21. 06:22
5/13 anonim válasza:
Szinte lehetetlen,de nyilván pénz kérdése.Sokan kimenekülnek külföldre.
aug. 21. 08:48
6/13 anonim válasza:
Állandóan ezt csinálom, amit kérdezel. Amíg unikum volt, addig a nagyapám által a hadifogságban megtanult akupresszúrából kerestem a kenyerem, amit a kommunizmus idején még üldöztek is. Aztán fekete-fehér fotózással. Amit kiszorított a színes technika. Aztán diplomát szereztem, és egyetemen kutattam és tanítottam. Aztán a rendszerváltás után ebből már szűkösen lehetett megélni, és vállalkozni kezdtem. Egy internetkávézóval indult a múlt század 90-es éveiben. Ma számítógép üzemeltetéssel foglalkozó cégem van. De nem is amiatt kellett főleg váltogatnom, hogy egzisztenciálisan újjászülessek. Hanem amiatt, hogy alkalmazkodjak a megváltozott világhoz, a megváltozott körülményekhez. Végigéltem az informatika és az internet egész történetét. Az első számítógépemen még a DOS 6.22 verziója futott. Ma meg Win10 operációs rendszer van rajta. Én még böngésztem Netscape Navigátorral. Ma a Firefoxot használom. Ja, és egyetemi oktatóként még nem volt mobiltelefonom...
aug. 21. 11:14
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen előző..Pont ezt érzem én is..Valóban elváltam de attól függetlenül is ezt érzem hogy újra meg újra meg kell újjulni hogy az ember talpon tudjon maradni..
aug. 21. 11:29
8/13 anonim válasza:
Szerintem meg nem feltétlenül, én pk asztalos vagyok, fuliatal koromban hajtottam a pénzt megállás nélkül, 50éves koromra már volt egy nagy házam, egy nagy műhelyem, 10alkalmazottam, és egyszerűen belefáradtam... felszámoltam a céget, a műhelyt megtartottam és csakis igényes k8hívást de nem terhet jelentő munkákat vállalok el... most pl egy lépcsőt csinálok egy balatoni villába... szépen nyugodtan nagypapa tempóban nem kapkodva, szigorúan napi 9-14:00ig dolgozva.
Annyira figyelek, hogy meglegyen a kis pénzem, ami fentartja az egzisztenciámat, nem kell semmi több. Ha pedig bármikor beüt a szar, bőven van tartalékom.
Sosem értem meg azokat akik még 50 évesen is újra akarnak kezdeni és hajtani hajtani... azokért szokott ideje korán jönni a kaszás.
aug. 21. 11:36
9/13 anonim válasza:
Van valami terv? Mi ez a megújulás?
aug. 21. 12:40
10/13 anonim válasza:
Az asztaloshoz: engem mindig érdekel, hogy mit lehet kezdeni még az idővel meg az elképzelésekkel. Nem érzem magamnak kiégettnek, csak a fizikális része megterhelőbb már, meg a rutindolgok. Nem akarok napi szinten unalmas ezerszer megcsinált dolgokkal foglalkozni, viszont vannak elképzeléseim, amit meg szeretnék megvalósítani. Emiatt arra törekszem, hogy legyenek olyanok körülöttem, akik a rutint csinálják, a többi meg rám marad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!