Más vidéki nem érzi magát börtönben hogy vidéken milyen kevés az ember, a program, az egyetem, a pláza, a multi, stb?
Imádok vidéken lakni. Jó a levegő, kevés az ember, bármikor kimehetek az udvarra, senkivel sem találkozom.
10 km-re van innen a megyeszékhely, bármikor el tudok menni plázázni, moziba, színházba, koncetre, vagy bevásárolni.
Nem cserélném el semmi pénzért.
Ahogy már írták: megyeszékhely 15 perc kocsival, busszal 30, Bp vonattal 40 perc, egyébként meg Bécs vagy a horvát tengerpart sem elérhetetlen pl kocsival. Miért lennék bezárva? Már tiniként is áttekertünk biciklivel a mellékutakon a szomszéd városba, vagy a szomszéd faluba (5 perc bicóval, ott lakott a legjobb barátom). Szerintem néha gyorsabban beérek Pestre, mint aki a külső kerületekből bkk-zik.
Viszont ha meguntam a nyüzsgést, akkor hazamegyek. Csend, friss levegő, természet, madárcsicsergés, patakcsobogás, esőillat. Kutya, macskák, pipikék. Szerelmes vagyok a kertembe, inkább itt lakok, mint a házban. Kiülni az árnyékba, hallgatni a méheket meg a tücsköket, olvasni, miközben a kutya meg a macska odabújik. Ezt hol tudod magadnak megengedni a városban? Ha van is csendes zöldövezet, az megfizethetetlen, zsebkendőnyi telekkel, a ház előtt húz el a forgalom, mögötte vasúti sín. Mindez legalább ötszörös áron. Ha Bp, akkor tízszeres, és egy órára van a belváros.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!