Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Más vidéki nem érzi magát...

Más vidéki nem érzi magát börtönben hogy vidéken milyen kevés az ember, a program, az egyetem, a pláza, a multi, stb?

Figyelt kérdés
Van aki elköltözik amint tud, nekem még idő kell.

ápr. 17. 15:15
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
#30: Okoska, összekevered a gazdagot a zsugorival! Hol élsz te? Nyisd már ki a szemed és nézz körül! A gazdagank egy ingatlan az befektetés is. Vagy gondolod, hogy suzukival jár, mert az olcsóbb? Látjuk. Lőrinc sem vett sem yachtot sem magánrepülőt, mert spórol. Amije van azt is a konyhapénzen spórolta össze.
ápr. 19. 19:41
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
#25: Ennyi sületlenséget rég láttam összehordva. A cégünk ügyvezetője (2500 fős multicég) Törökbálinton lakik. Érdekes mód nem zavarja az ingázás a belvárosba. De te biztos jobban tudodz mindent.
ápr. 19. 19:45
 33/35 A kérdező kommentje:
Dr. Thomas Stanley 20 évig foglalkozott gazdagokkal. Nagy részük középosztálybeli életet élve spórol, nem pedig New York luxusnegyedében lakik, úgyhogy ébredjetek fel. Ezért az a könyve címe, hogy The Millionaire Next Door, akár az átlagember átlagosnak tűnő szomszédja is lehet gazdag. Az ötkerben a magas jövedelmű nem zsugoriak és ezért nem gazdagok élnek sokan, ügyvédek, külföldiek, stb. Az Airbnb-s bérlakásoknak régen se volt nagy száma, a szabályozás óta már elenyésző. Az országban az ötkerben az egyik legmagasabb az ingatlanok értéke, mert az a legjobb hely a piac szerint. Ami Lőrincnek van az sejtésem szerint nem szórhatja el egy görbe este, mert szerződések kötik és másnak is jár abból a sok pénzből. Egy gúzsba kötött gazdag teljesen más eset mint aki maga dönthet. Tehát akkor egyetlen ostoba példa alapján kell egybites általánosítással beteges gőggel lehülyézni mindenkit, nem élnek dúsgazdagok New Yorkban, Pekingben, Kaliforniában, Londonban, Monaco-ban és egyéb helyeken.
ápr. 20. 11:30
 34/35 anonim válasza:
100%
Vidéken élek, de sosem éreztem, hogy ez egyenlő lenne a börtönnel. Kimondottan sűrű buszjáratok vannak a település és a megyeszékhely közt, ahol az egyetemem is van, amik kicsivel kevesebbek 1 óránál, vonattal kb. feleannyi idő. Tihany kocsival 45 perc, itt, helyben meg jókat lehet kirándulni, szép helyen élünk, kifejezetten tetszik, hogy nincs sok ember. Plázába sosem szerettem járni, programok is akadnak, szóval szeretek itt élni.
ápr. 22. 15:26
 35/35 anonim ***** válasza:
33%

Azt kell, hogy mondjam, Én teljesen egyet értek a kérdezővel.

Nekem nem jön be a family frost, a kutyaugatás, a flex, meg a templom hangja.

Unom a bepunnyadt rétifingszagot ami úgy kb minden faluban van talán a rothadt ól, trágya, káposzta szaga nem tudom,?? de nekem ez az édes-savanyú dohos vályogházszag nem tetszik.

Van egy "jól, mindennel" felszerelt "olcsó" coopos bolt ami persze 4 kor bezár, vasárnap kuss.

Tarts fenn autót, tankold, ha tetszik hanem akksi mindig pöpec legyen hogy elindulhass hajnalba a legközelebbi vonatállomashoz. Ja, ha többen laktok akkor mindezt összelogisztikázni. Ki mikor jön haza, kinek mi kell hazafele stb... Jájjdé jáú.

Na kenjétek a hajatokra :D

nov. 21. 22:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!