Miért fotózhatja idegen ember más házát (bővebben lent)?
Lehet valami építésügyis ember volt...
De én a múltkor pl. azért fotóztam le egy házat, mert nem sokkal korábban beszélgettünk az unokatesómmal, hogy neki tetszene egy terasz féle, de nem tudja hogy lehetne megoldani. Sétánál szembejött, lefotóztam neki. :)
2. Szerintem ez sem valószínű. Ez egy falu szőlőhegye, kb. 30 nm-es kis házakkal és nem is néznek ki jól, nincs semmi extra építészeti megoldás.
Viszont most eszembe jutott, hogy az ember, aki vezette a kocsit az szokta hozni a csekket a kommunális adóról az önkormányzattól, de most csak az a nő volt vele, aki fotózott.
Én is ezs csináltam mikor tervezési fázisban volt az épülő házam.
Mentem csiga tempóba új építésű utcákban a környéken, mikor megtetszett egy részlet fotóztam. Vagy csak egyszerűen azért, hogy mutatni tudjam a tervezőnek mire is gondoltam. Ezek apróságok pl tető párkány kialakítása. A ház szinével kapcsolatban szintén.
Nemsokára kezdem a kalózkodást a telek rendezés miatt, és lopom az ötlet részleteket.
A "B" verzió meg az, keresnék egy kert építőt, aztán találd ki, és csináld meg. Csak hát nincs egybe 8-10 millióm. pl: kb 1,5 millió csak a beton a utcafronti kerítés alapjába és a ckt a 140 m2 térkő alá, a szegéyezéssel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!