Be engednétek ezt az idegen embert? SOS
Figyelt kérdés
Néztem le az interneten egy gázszerelőt, azt mondta el jön felmérni a terepet. Bele egyeztem, de egyedül vagyok itthon, és hát elkezdtem parázni...
22/L
2014. máj. 16. 12:06
1/8 anonim válasza:
Valószínűleg nem lesz baj, főleg ha a neten egy referenciával rendelkező gázszerelőről van szó. De ha nagyon aggódsz, akkor arra az időre, míg ott a szerelő nyugodtan hívj át egy megbízható szomszédot, akkor biztosan nem lesz semmi baj.
2/8 anonim válasza:
Akkor minek hívtad? :)
Mindegyik szerelőnek be kell mennie.
3/8 anonim válasza:
Ne parázz, ha nem ellenkezel, hamarabb túl leszel a dolgon...
4/8 anonim válasza:
Ha baltával bozótvágóval érkezik ne engedd be de ha svéd fogóval jön nyugodtan nyiss ajtót.
6/8 anonim válasza:
Én is ha félek, mindig hívok egy gázszerelőt a lakásba. Vagy egy villanyost. Vagy egy vizest. Vagy valakit.
22/L
7/8 anonim válasza:
Mindjárt ott vagyok.Vedd le a ruhád vagy én tépem le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!