Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Min. hány nm² lakás az ideális...

Min. hány nm² lakás az ideális egy egyedül élő ember számára?

Figyelt kérdés

2024. aug. 5. 08:53
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
100%
#47 "Minimum legyen vendégszoba is? Nem. Az nem kell a minimumhoz, akárhonnan nézem is." Nem írta senki, hogy a vendégszoba kell a minimumhoz. Az volt a kérdés, hogy hány nm-es lakás az ideális, nem a minimális. Nekem az ideálishoz hozzátartozik a vendégszoba (berendezhetjük gardróbszobának egy kinyitható kanapéval, hobbi szobának ahol helyet kap egy kinyitható ágy , kaphat több funkciót, de legyen egy olyan szoba ahol ha meglátogat valamelyik rokonom vagy barátom (max 2 fő vagy két fő+gyerek) lefektethetem őket úgy hogy nem a nappaliban kell felrobbantani a közösségi teret) Ha meg nincs vendég akkor van a szobában tárolószekrény bőven a ruháimnak vagy a hobbi cuccaimnak.
jan. 4. 16:20
 52/54 anonim ***** válasza:

A kérdés elején, az a "Min.", az a minimum rövidítése.

jan. 4. 16:32
 53/54 anonim ***** válasza:
#52 A magyar szósorrend a kiegészítendő kérdőmondatnál az hogy a kérdőszó megelőzi a többi mondatalkotót. A kérdőszó pedig a "hány". Ami után következik az a kérdés. Nem az elfogadható/még élhető legkisebb nm-re hanem az ideális legkisebb nm-re kérdez a kérdező nyelvtanilag.
jan. 4. 18:22
 54/54 anonim ***** válasza:

#52 vagyok. Újra olvasva, elnézést, igazad van.

jan. 4. 19:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!