Min. hány nm² lakás az ideális egy egyedül élő ember számára?
Az nm² az négyzetnanométer?!
Csak mert az még egy baktériumnak is kevés, hiszen azok mikrométeres tartományban vannak.
31-es,
senki nem írt nm²-t, csak Te!
Nem mindenkinek van kedve keresgélni a gépében, hogyan is kell írni a m²-t, ezért írják sokan (néha én is) a négyzetméter helyett a nm-t.
"senki nem írt nm²-t, csak Te!"
Ja, én írtam ki a kérdést?! Nem is tudtam. Úgy látszik kezdek szenilis lenni...
A nm teljesen rendben van. A m² is. De a nm²-t legfeljebb négyztenanométernek tudom értelmezni. Menrt a négyzetméter (nm) négyzetéhez (nm²) már négy térdimenzió kellene.
Jó is az a 12 fős ebédlőasztal egymagadnak...legalább méginkább érezheted a magányodat, hogy egyedül vagy.
75 m2 2 szoba + nappalis új építésű ház.
Jól elférek, jól érzem magamat benne, fenntartása fűtés és meleg víz szempontjából évi 65-70000. A többi rezsi költség pedig egy fele ekkor lakásban sem lenne több, vagy kevesebb. Nem költöznék kissebbe.
"A többi rezsi költség pedig egy fele ekkor lakásban sem lenne több, vagy kevesebb."
Viszont ott nem neked kéne fizetned egy az egyben, ha beázik a tető, meg hasonlók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!