Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Min. hány nm² lakás az ideális...

Min. hány nm² lakás az ideális egy egyedül élő ember számára?

Figyelt kérdés

aug. 5. 08:53
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
45%

Az nm² az négyzetnanométer?!

Csak mert az még egy baktériumnak is kevés, hiszen azok mikrométeres tartományban vannak.

szept. 10. 08:29
 32/54 anonim ***** válasza:
0%

31-es,

senki nem írt nm²-t, csak Te!

Nem mindenkinek van kedve keresgélni a gépében, hogyan is kell írni a m²-t, ezért írják sokan (néha én is) a négyzetméter helyett a nm-t.

szept. 10. 20:36
 33/54 anonim ***** válasza:
100%
Nézz fel a kérdésre ott a nm²
szept. 10. 20:39
 34/54 anonim ***** válasza:
54%
Ok de akkor nem kellene a 2-es hatványkitevő. Attól függetlenül mindenki jól értette.
szept. 10. 20:43
 35/54 anonim ***** válasza:
46%

33-as,

igazad van! Bocsánat!

szept. 10. 20:51
 36/54 anonim ***** válasza:
18%

"senki nem írt nm²-t, csak Te!"

Ja, én írtam ki a kérdést?! Nem is tudtam. Úgy látszik kezdek szenilis lenni...

A nm teljesen rendben van. A m² is. De a nm²-t legfeljebb négyztenanométernek tudom értelmezni. Menrt a négyzetméter (nm) négyzetéhez (nm²) már négy térdimenzió kellene.

szept. 10. 21:30
 37/54 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem minimum olyan 25-30 nm, amiben el lehet lenni néhány évig. De hosszabb távra, minimum olyan 35-40 nm a kényelmes, aminek van egy külön hálója.
dec. 11. 07:55
 38/54 anonim ***** válasza:
68%

Jó is az a 12 fős ebédlőasztal egymagadnak...legalább méginkább érezheted a magányodat, hogy egyedül vagy.

dec. 11. 10:37
 39/54 anonim ***** válasza:

75 m2 2 szoba + nappalis új építésű ház.

Jól elférek, jól érzem magamat benne, fenntartása fűtés és meleg víz szempontjából évi 65-70000. A többi rezsi költség pedig egy fele ekkor lakásban sem lenne több, vagy kevesebb. Nem költöznék kissebbe.

dec. 11. 10:55
 40/54 anonim ***** válasza:
34%

"A többi rezsi költség pedig egy fele ekkor lakásban sem lenne több, vagy kevesebb."

Viszont ott nem neked kéne fizetned egy az egyben, ha beázik a tető, meg hasonlók...

dec. 11. 18:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!