Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szép ez a lakás?

Szép ez a lakás?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

júl. 27. 13:13
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Nekem viszont a fürdőszoba színe pont tetszik....
júl. 27. 16:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó lett a méretéhez képest. Most a csempe ízlés kérdése, olyat nem lehet, ami mindenkinek tetszeni fog, de tiszta, új, viszonylag semleges és sok embernek bejön majd.

A konyhába nevetséges túlzás a 4 személyes asztal, hisz így használni nem lehet és még kisebbnek tűnik így a tér. Vagy elég lenne egy két személyes megoldás, vagy esetleg a nappaliba ha férne egy étkezősarok...?

Egyedül a régi radiátorok és a kanapé esetlen védőhuzata rontanak a modern összképen. A hálóba meg egy plafonig beépített, ám kevésbé mély szekrény meg lehet, jobb ötlet lett volna helykihasználás szempontjából, bár az jóal többe kerül.

Most persze elég üres, személytelen, de gondolom, kiadásra készülsz? szóval majd a bérlő telepakolhatja széthagyott bögrével és papuccsal :) és akkor otthonos lesz. Fotózáshoz a nappaliba rakhatsz két párnát vagy az erkélyről valami bekukucskáló zöldet talán. És alaprajz mindenképp.

De végső soron az árától függ úgyis, hogy mennyire lesz kelendő.

júl. 28. 04:05
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jó ez a lakás kiadásra. Különöswbben nem szép, de tiszta, rendezett, felújított és semleges. A 4 személyes asztal tényleg nem jó oda. 2 személyes kéne. Meg ahogy írták, ha kiadod, gondoskodj beépített szekrényről.
júl. 28. 10:02
 14/15 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem teljesen jó. Akik lefikázták, azok palotában élnek? Tök átlagos lakás, semmi ronda nincs benne.
júl. 28. 21:05
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően igen, de nekem túl modern és a retro stílust szeretem.

35/F

júl. 30. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!