Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Azt meg tudom valahol nézni,...

Azt meg tudom valahol nézni, hogy kik vannak bejelenkezve a lakásomban?

Figyelt kérdés

júl. 22. 21:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kormányablakban tudod lekérdezni.
júl. 22. 21:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Az appban is vagy csak személyesen?
júl. 22. 21:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak személyesen. Én éppen most intéztem a kijelentésüket, mert házat vettünk és konkrétan 5 általam ismeretlen ember volt ide bejelentve, jöttek a küldeményeik. Ráuntam.

Viszonylag gyorsan el tudtam intézni, egyszer kellett bemenni személyesen a Kormányablakba, utána ügyfélkapun keresztül küldték a határozatot, hogy ki vannak tőlem jelentve, fiktív a lakcímük.

júl. 23. 07:34
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
Földhivatal
júl. 24. 11:07
 5/9 anonim ***** válasza:
48%

Én is jártam úgy, hogy ismeretlennek küldték az ajánlott leveleket. A kormányablakban nem mutatták meg, hogy kik vannak hozzám bejelentkezve, holott 40 éve éleknitt, és a családomon kívül senkit nem jelentettem be.

Ügyvéd barátom intézte el, hogy töröljék az illetőt, de a többi nevét nem ismerem, mert megtagadta az ügyintéző. Felháborító.

júl. 31. 08:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Gondolom adatvédelmi okokból nem mondják meg, ezért irreleváns hogy mióta laksz a lakásban. Tegnap felhívtam a 1818-as telefonszámon az ügyfélszolgálatot és ott küldtek egy linket, amin el tudtam indítani a kijelentkeztetést. Azt is beleírtam, hogy rajtam kívül mindenkit jelentsenek ki, aki esetleg még be van jelentkezve.
júl. 31. 17:01
 7/9 A kérdező kommentje:
Végül el tudtam intézni online is.
aug. 5. 20:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Jó ötlet.

Mi a bizonyíték, hogy mindenkit kijelentettek?

aug. 9. 22:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Az E-papír szolgáltatáson keresztül van lehetőség megkérdezni, hogy hányan vannak bejelentve a lakásodba. Személyes adatokat nem adnak ki, de ha egyedüli tulajdonos vagy akkor kérheted, hogy rajtad kívül mindenkit jelentsenek ki onnan. Én ezt tettem, mert kiderült, hogy még valaki be van jelentkezve, fogalmam sincs, hogy az ki lehet, nyílván még az előző tulajdonosok jelentették őt be.
aug. 10. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!