Mit tehetnék,hogy elköltözzenek?
Megvettem pár éve egy ingatlant.
Az ingatlan 1/1 tulajdonban az enyém.
Az anyám kezdetek óta kihasznál,lekezel,azt gondolja hogy még mindig csak a kisgyereke vagyok.A pasiját is ide hoza.Nekem már nagyon elegem van belőle, folyton beleszól az életembe. Van egy barátnőm akivel szerencsére nagyon jól alakul az életem,ide is költözött. Az anyám nem hajlandó elviselni a boldogságom,állandóan konfliktus helyzetet teremt.
Ha kávét főzünk elkezd fujkalni,hogy.jaj de büdös van.
Nem hagyott minket főzni (nagymamához kellett mennünk,hogy tudjunk) Elromlott a mosógép kitalálta,hogy mi rontottuk el és ezért nem moshattunk (szintén mamához mentünk mosni)
Mindennap idegesek vagyunk,nem bírjuk már az állandó stresszt,feszültséget.
Elköltözni nem akarok,hiszen ez az én házam,én vettem hitelből,én fizetem. A számlákat is nekem kell fizetnem,ők még jól eléldegélnek..
Többször volt már, hogy megrángattak engem és a páromat,mert mi nem akarunk az ő elgondolásaik alapján élni.
Lenne nekik hova menni ,mégis rajtam élősködnek.Többször felszólítottam őket,hogy távozzanak,de az anyám csak azt hajtogatja ,hogy itt minden az övé az enyém meg semmi. Egyszerűen tanácstalan vagyok ,voltam már ügyvédnèl azt tanácsolta,hogy perrel lehet csak őket kitenni.
Egyébként egyik sincs ide bejelentve. A házon nincs haszonélvezeti jog.
Zarcsere. Amig egyikuk sincs otthon.
Ha ez nem sikerul akkor hivj az kutyas baratokat nagydarab ilyeszto kutyakkal. Minden nap. Dobj neki nagydarab veres nyershust amit felvisz anyad agyara csocsalno. Fesulheted a kutyat az agyan a ruhai mellett.
Zárcsere.
Ha megrongálják, fotózol, videózol mindent és azonnal kihívod a rendőrséget.
Most viccen kívül. A rendőr első dolga lesz, elkéri a személyit, lakcímkártyát és ha nem oda vannak bejelentve, akkor elküldi anyádékat.
Ha meg összebalhéznak a yardokkal, az ugyancsak neked jó. Be fogják őket vinni ellenszegülés miatt. Pár óra alatt a sitten sok mindent át tud gondolni az ember.
Nincs bejelentve, nem fizet semmit.
Kirakod és pont. Ha rendőrt hív, az első, hogy igazoltat, már el is küldi.
De ehhez tökösnek kell lenni.
Ha évekig hagytad, hogy lógjon rajtad, úgysem mered megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!