Akik lenézik és szidják azokat, kik huszonévesen meg a szüleikkel élnek, azok belegondolnak abba, hogy valószínűleg nem keresnek annyit, hogy elköltözzenek?
Én speciel csak abban az esetben nézem le, ha semmilyen terve nincsen a jövőre vonatkozólag, nem spórol, nem keresi a kitörési lehetőségeket.
A spóroláson amúgy én azt értem, hogy legalább havi 50000-ret félretesz, de ha olyan a fizuja, akkor többet.
Egyébként még mindig több értelme van, mint albérletre hajigálni ki a pénzt, de okosan kell csinálni.
Ez nem ennyire fekete-feher.
Nem csak Budapest letezik.
Valoban kidobott penz is tud lenni az alberlet ha semmi terv nelkul beleugrasz.
De mikor tucatszor hulyeznek le amiert sajat hazat vettem ahelyett hogy maradtam volna eloskodni a szuleim nyakan, akkor ugye nem gondolod hogy szo nelkul turni fogom hogy beszologatnak?
Mert dühösek és keresik az ürügyeket, amivel indokolhatják ezt. Mert különben nyilvánvalóvá válna, hogy csak őrültek.
Szükségük van mások bántalmazására, mert vergődnek, nem bírják ki saját magukat.
Hát mégis kinemszarjale, más mitcsinál otthon, ha azzal senkinek nem árt?? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!