Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Akik lenézik és szidják...

Akik lenézik és szidják azokat, kik huszonévesen meg a szüleikkel élnek, azok belegondolnak abba, hogy valószínűleg nem keresnek annyit, hogy elköltözzenek?

Figyelt kérdés
Párkapcsolata nem mindenkinek van, idegenekkel nem mindenki költözik össze szívesen, nem mindenkinek vannak olyan barátai, akikkel össze tudna költözni. Így tehát maradna az egyedül lakás, de Budapesten 130 ezer egy albérlet, ebben nincs még benne a rezsi, enni is kell, utazni BKV-val, néha nem árt szórakozni is. Nem minden fiatalnak van 300k keresete erre.
2019. okt. 22. 12:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi értelme a kérdésnek? Ugyan van benne ? jel de semmi értelme.
2019. okt. 22. 12:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Értem. Kérdésed is van vagy csak ezt szeretted volna megosztani a világgal?
2019. okt. 22. 12:45
 3/6 anonim ***** válasza:
25%

Én speciel csak abban az esetben nézem le, ha semmilyen terve nincsen a jövőre vonatkozólag, nem spórol, nem keresi a kitörési lehetőségeket.

A spóroláson amúgy én azt értem, hogy legalább havi 50000-ret félretesz, de ha olyan a fizuja, akkor többet.

Egyébként még mindig több értelme van, mint albérletre hajigálni ki a pénzt, de okosan kell csinálni.

2019. okt. 22. 16:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem ennyire fekete-feher.

Nem csak Budapest letezik.

Valoban kidobott penz is tud lenni az alberlet ha semmi terv nelkul beleugrasz.

De mikor tucatszor hulyeznek le amiert sajat hazat vettem ahelyett hogy maradtam volna eloskodni a szuleim nyakan, akkor ugye nem gondolod hogy szo nelkul turni fogom hogy beszologatnak?

2019. okt. 22. 17:13
 5/6 anonim ***** válasza:
69%

Mert dühösek és keresik az ürügyeket, amivel indokolhatják ezt. Mert különben nyilvánvalóvá válna, hogy csak őrültek.

Szükségük van mások bántalmazására, mert vergődnek, nem bírják ki saját magukat.

Hát mégis kinemszarjale, más mitcsinál otthon, ha azzal senkinek nem árt?? XD

2019. okt. 22. 20:38
 6/6 anonim ***** válasza:
51%
Nekem az exem volt ilyen, 28 évesen még otthon döglött, persze munkája nem volt, akkor az ilyen szerencsétlent minek sajnáljam? Egyetemre járt 28 évesen, úgy, hogy még az első diplomája sem volt meg.
2019. okt. 25. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!