Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen a Balatonnál lakni?

Milyen a Balatonnál lakni?

Figyelt kérdés

Eddig a fél életemet Budapesten, a másik felét Pécsen töltöttem. Most úgy néz ki, adódna egy munkalehetőség a Balaton déli partján lévő egyik városban.

Azt tudom, hogy ezek kis városok, sokkal nyugisabbak, kevesebb a program, vásárlási lehetőség is. Főleg télen kihaltabb. De egyelőre el nem tudom képzelni milyen lenne tartósan ott lakni.

Aki lakott már ott, vagy most is ott lakik, írna róla?

máj. 21. 14:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%
Jó, akkor pontozz le mindenkit. Ettől majd biztosan jobb életed lesz ott. Mi szóltunk előre.
máj. 21. 19:42
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia! Én a Balaton északi partján egy kis faluban lakom 3 éve, Keszthely vonzás körzetében. Őszintén szólva, nagyon nem szeretem, és már 6000x megbántam az odaköltözést. Nem lehet egy Siófok hoz hasonlítani még nyáron se, az biztos, ilyenkor még aztán... Na hagyjuk mennyire halott... Munkalehetőséget, élet 0, szórakozási lehetőség 0. Azoknak ajánlott akik vagy tehetősek, és akár ott vállalkoznának, vagy legelábbis be vannak annyira biztosítva anyagilag, hogy nem okoz gondot, hogy pl októbertől áprilisig semmi munka nincs szinte, vagy nyugdíjasoknak, akiknek,, már mindegy'' és nyugira vágynak, vagy ha vállalják az ingázást stb... Egy aktív korban lévő embernek semmiképp nem ajánlom, ha Te találtál ott egy munkalehetőséget, hajrá, drukkolok, hogy neked bejöjjön ott az élet, hát nekem nem jött. Nem eltántorítani akarlak, csupán leírtam, amit tapasztalok, meg látok magam körül. Pár éve nem értettem miért néz minden ismerősöm rám furán, mikor mondtam hova költözöm, most már teljesen megértem. Budapesten kívül munka ~s egyéb lehetőségek tekintetében akkor már inkább Győr és környékét tudom ajánlani mindenkinek.
nov. 25. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!