Szeretnék bevásárolni anyukámnak, ti miket vennétek?
7-es: sok esetben azért van pl az apánál a gyerek, mert iskolába onnan könnyebben tud járni, vagy ott van elég hely a lakásban, stb.
Ha a kérdezö támogatni szeretné az anyját, akkor jó viszonyban vannak, garantáltan nem bántalmazó vagy elhanyagoló szülö.
De az is benne van a pakliban hogy leakarja húzni az anyja. Nagyon sok ilyet láttam már.
Ha az anyjával élne és az apjának akarna bevásárolni akkor nem ezt mondanátok.
És a kérdező azt írta a fizetését rá akarja költeni.
Na ez a nem jó, miért kellene a fizetését rákölteni?
És egy normális anya soha nem mond le a gyerekéről.
#12 "És egy normális anya soha nem mond le a gyerekéről."
Szóval ha válás után az egyik szülőhöz kerül a gyerek, akkor az nálad automatikusan azt jelenti, hogy a másik lemondott róla? Bezzeg "Ha az anyjával élne (...) akkor nem ezt mondanád", igaz? :D
12-es, én pl normális nő vagyok, csak éppen a férjem 3x annyit keres, mint én, így ő simán eltartana két embert a fizetéséből.
Nekem ez nem menne, és a betegségem miatt nem vállalhatok több-más munkát. Örülök, hogy még tudok dolgozni.
Ha válnánk, akkor nála maradna a gyerek és nem azért, mert én nem szeretem, hanem mert ő sokkal többet keres, mint én, ergo jobb életszínvonalat biztosíthat neki.
12, tehát ha a volt férjem Bp-n lakik, én Zalaegerszegen, akkor lemondtam a gyerekről, ha az egyetem miatt hozzá költözött, és ott vállalt később munkát?
Arról nem is beszélve, hogy nem az a normális és jó anya, aki mindenáron maga mellett ttartja, hanem az, aki képes lemondani is, ha tudja, hogy a gyereknek a másik fél többet tud nyújtani, bármilyen szempontból.
12es, neked valami nagy gyerekkori traumád van hogy így gondolkodsz.
Nővéreméknél is az apánál maradt a gyerek, azon egyszerű oknál fogva, hogy az apáé volt a ház, amibe született, közel az iskolájához, a gyerek döntött így.
Ettől még minden hétvégén a nővéremnél volt, sőt sokszor hét közben is beugrott hozzá. Ettől még nővérem jó anya, aki részt vesz a gyereke életében, aki imádja őt. Ugyan annyira mint az apját.
Ahogy már páran írták, tartós élelmiszert: száraztészta, rizs, liszt, cukor, olaj, esetleg néhány konzerv. Ha van mélyhűtő, akkor fagyasztott hús.
Takarítószerek is jól jönnek mindig: mosó- és mosogatószer, szivacs, felmosószer, esetleg csere felmosófej.
Emellett kis "extrát" is becsempészhetsz a csomagba, amire az ő helyzetében biztos nem költ: zöldség, gyümölcs, csoki, keksz.
Amúgy nagyon jófej vagy, a szüleid büszkék lehetnek rád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!