Szeretnék bevásárolni anyukámnak, ti miket vennétek?
Szia, én sem vagyok nagy szakértő, de ami mindig jól jöhet egy háztartásban:
mosó- és mosogatószer, mosópor, öblítő meg mindenféle tisztítószer, esetleg felmosóvödör a kiegészítőkkel, új ágynemű, wcpapír
Élelmiszert illetően: só/cukor, karton tej/víz, olaj/zsír sütéshez, főzéshez, kevésbé romló ételek. pl. kolbász, sajt, zöldségek és gyümölcsök, talán valami keksz/csoki édességnek
ami mindig jól jön: rizs, tészta, olaj/zsír, liszt, paradicsom püré, sajt, hús
ha kevés fizetésből él, biztos jól esne neki egy kis csoki, mert nem valószínű hogy megveszi magának, esetleg egy jobb dezodor
De lehet jobb ha ajándékkártyát veszel neki az adott üzletben olyan értékben amit gondolsz, és azt vehet belőle meg akkor, amire, meg amikor szüksége van.
Nekem jól esne, ha lenne egy olyan tartalékom, amivel ki tudom egészíteni a budget ha szükséges.
Tartós cikkeket érdemes vasarolni: száraztészta, rizs, olaj, stb. Friss termékekkel az a baj, hogy gyorsan romlanak, lehet nem tudná őket felhasználni időben.
Amúgy én épp nemrég küldtem anyámnak egy csomagot. 10 éve élek külföldön, azóta küldök évi párat, de azt mondta, ennek őrült eddig a legjobban. Mososzer, mosogatószer, öblítő, fogkrem, wc tisztító, wc papír, mosogató szivacs és torlo kendők voltak benne. Ezek mindegyike relatíve drága, gyorsan fogy és mindig jól jön.
Mindenképp tartós élelmiszert elsősorban. Liszt, olaj, száraztészta, cukor, esetleg konzervek, zsír,
Még jöhet élesztő, sajt, húsok, felvágott, kolbász(száraz vagy sütni való) stb.
Mosószer, öblítő, Domestos, folyékonyszappan, tusfürdő stb.
Anyukád biztosan örülni fog. 🙂 Jó gyerek vagy. 🙂
Hogy hogy apuddal élsz?
Anyudnak miért ilyen kevés a jövedelme?
Szerintem nem jó ötlet az egész fizetésedet rá költeni.
Apud tart el te meg az első fizut meg gondolom még utána sokat elviszel anyudnak.
Ha megérdemli akkor vásárolj be mondjuk egy húszasért alapvető dolgokat de az egész fizudat nem javaslom. Nem ismerlek se téged se anyudat de fura hogy apuddal élsz, ő tart el, anyudnak meg vinnéd az első fizut. Az nem jut eszedbe hogy elrakj a pénzedből? Gyűjtsd?
Nagyon kis naív gyermek vagy. Vigyázz anyud nehogy kihasználjon.
Anyud teremtse meg magának a jobb életszínvonalat. Dolgozzon többet vagy keressen jobb munkahelyet. Nem való a gyerekétől elfogadni.
Én semmit.
Oda vásárolnék be ahol élek. Te apuddal élsz akkor oda lenne illő bevásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!