Normális, hogy a család azt mondta tegnap, hogy ha kell valami menjek el magamnak bevásárolni, úgy hogy vasárnap részleges bokaszalag szakadást szenvedtem?
Először magamba néznék, hogy mivel "érdemeltem ki" a rokonaim ilyen hozzáállását!
Neked nincs a rovásodon semmi?
Nem normális.
Gondolom a szüleiddel laksz, tehát ők mondták ezt.
Egy jó érzésű albérlőtárs, kollégiumi szobatárs is bevásárolna ilyenkor, nemhogy a szülő, testvér, házastárs.
Szerintem jól jegyzed meg, hogy ennyit érsz nekik, és ha elköltözöl tőlük, eszerint tartsd velük a kapcsolatot.
Persze nem mindegy az sem, hogy milyen stílusban kértél valamit, amire aztán az a válasz jött, hogy ha kell valami, oldd meg. Megint csak az érem egyik oldalát ismerjük, de ha szépen kértél valamit és rendesen viselkedsz, tisztelettel, szeretettel vagy a családtagjaid iránt,
akkor nem normális.
ha követelőző, kibírhatatlan vagy, akkor viszont lehet, hogy elsőnek ezen kellene változtatni, hogy amikor rászorulsz valakire, ne csapja rád az ajtót az amúgy arrogáns viselkedésed miatt. Írom ezt tök ismeretlenül, a hátteret nem ismerve.
"részleges bokaszalag szakadást szenvedtem"
Lehet, hogy unják már, hogy a héten már másodszor...
...és még csak szerda van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!