Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit csinálok rosszul, hogy...

Mit csinálok rosszul, hogy nem tudok félretenni?

Figyelt kérdés
Egyedül nevelem a kamasz gyermekemet, stabil állásom van, havi netto 300-al, nem járok műkörmöshöz, kozmetikushoz, nem költök csak alap dolgokra, de mégsem tudok félretenni. Belekezdtem egy vállalkozásba (munka mellett), de most még rosszabb a helyzet, mert annyi az adó, és a költségszámla, hogy jó ha 0-ra jövök ki, pedig igazán el kellene kezdenem félretenni, mert lassan egyetem, jogsi szerzés.... Hatékony spórolási tippet szeretnék, vagy valamilyen tuti kiegészítő munkát amivel nem veszítem el a hétvégi pihenést, mert az kell.
márc. 18. 19:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
rossz pártra szavazol
márc. 20. 07:32
 12/14 A kérdező kommentje:

Szülők támogatására nem várhatok, apám már gyerekkoromban meghalt, anyukámat meg inkább nekem kellene támogatnom, tőle biztosan nem kérnék soha, hiszen beteg bátyámat gondozza. Nem igazán volt semmilyen kezdeti lökés, támogatás. Gyerektartás nincs.

A gyermek után járó adókedvezményt ilyenkor a bevallás idején szoktam visszakapni, de ezt mindig arra használom, hogy nyáron el tudjam vinni valahova a gyerkőcömet. Ez nem alku tárgya, kell az élmény. :D

Már van egy minimális indulási költséggel elkezdhető vállalkozás ötletem. Remélem sikerül vele félretehető pénzt generálni.

ápr. 4. 08:50
 13/14 anonim ***** válasza:

12: A gyerektartást meg kellene szerezned akkor először!

Ha ő is keres 300 000-t, akkor 60 000 Ft járni fog neked és az már sokat jelent!

Önkormányzati támogatások is járnak, nálunk a kerületben 1 főre eső 185 000 Ft jövedelemig jár! Több jogcímen is.

Ha a fővárosban laksz vagy dolgozol, akkor ott pályázhatsz önkormányzati lakásra: most az önkormányzatok kivesznek piacról lakásokat és azt tudod olcsóbban kivenni a piaci árnál!

Ez nemrég indult, a VIII. kerületben fél éve van, a Főváros most indítja.

ápr. 9. 16:12
 14/14 anonim ***** válasza:
*pontosabban a gyereknek jár, nem neked a gyerektartás, de érted.:)
ápr. 9. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!