Mik lennének azok a dolgok, amik neked megkönnyítené az életet?
Egy olyan gépre vágytam ami vasal helyettem. Nem szeretem a házimunkát csinálni és a vasalás rengeteg időt vett el, azt akkor kellett csinálnom amikor a gyerekek már alszanak, ergo későn amikor én is fáradt voltam vagy más helyett amit meg szívesebben csináltam volna.
De sikerült!
A szárítógép megfelelően használva "kivasalja" a cuccokat és csak nagyon keveset kell ma már vasalnom. Most a férjemnek tegnap 17 ingét - amit most is vasalni kell - a szárítógép után annyi idő alatt meg tudtam csinálni, mint korábban 3-4 inget, mert pont vasalásnedvesen de már szép simán vehettem ki a szárítóból.
A tesómnak az ételrendelés segített amikor a 2 kicsivel volt otthon és már nagyon fáradt volt. Én javasoltam neki, hoyg nyugodtan keressen alternatívákat, attól mert otthon van nem kell mindent neki magának megcsinálnia. Viheti tisztítóba a cuccaikat, rendelhet valahonnan ebédet é akár takarításra is megfizethet valakit, ami neki fontosabb, jobb. Mindent megoldott, neki a főzés volt ami sok idejét elvitte. Eleinte a közeli óvodából vitték haza a kaját, idővel keresett egy olyan céget akiktől nekik jobban megfelelő kajákat tudott rendelni, nagyobb választékban. Most ő és a párja is home office-ban dolgoznak és így van ebédjük anélkül, hogy reggel vagy előző este sokat kellene a főzéssel foglalkozniuk.
Hosszabb napokat:D - igazából szívesen dolgozom a SAJÁT környezetemen és a SAJÁT tudásomon stb., csak jó lenne, ha
1. lenne rá elég időm
2. lenne némi látszatja. Pl. kimegyek a kertbe, és hiába dolgozom kinn fél délután, mintha kiskanállal akarnám a tengert kimerni. Pedig nem nagy a kert:(
Szóval sok dolgot el kell engednem, mind a környezetem szépségében, mind tudásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!