Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Félek hogy bedobja egy kővel...

Félek hogy bedobja egy kővel egy kóbor fószer az ablakomat a mínusz fokokban és átfagy az egész lakás és akkor vége a melegedésnek. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2023. dec. 8. 18:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
#10: Üvegezőszeg, de nemigen használnak már olyat.
2023. dec. 9. 11:50
 12/19 anonim ***** válasza:

Köszönöm!

És mit használnak helyette? Van hatékonyabb tárgy vagy módszer?

2023. dec. 9. 15:14
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem azért sem nagyon használják, mert a legtöbb helyen már új, hőszigetelt, műanyag ablakok vannak. Ha a kerdezőnél ilyen van, nem hiszem, hogy házilag tudná cserélni, max deszkákat tud készenlétben tartani, hogy átmenetileg bedeszkázza.
2023. dec. 9. 15:34
 14/19 anonim ***** válasza:

#8, #10

Minden elismerésem, hogy átvészelted ezt az időszakot, ha jól értem, sikerült elköltözni onnan.

2023. dec. 9. 15:38
 15/19 anonim ***** válasza:

Értem. Viszont még sok régi lakásban üvegek vannak és nem műanyag ablakok. Az üvegezés szakma még nem tűnt el.

Igen, sikerült. Egy ismerősömhöz tudtam tovább menni, de az se volt jó, csak kevésbé rossz. Ott egyébként nem volt félelmem senkitől sem.

2023. dec. 9. 16:09
 16/19 anonim ***** válasza:
Ugyanazt, mint amikor nyáron attól rettegsz, hogy bemegy a meleg és oda a klímázott hideg
2023. dec. 9. 19:03
 17/19 anonim ***** válasza:
Cigány lakta környéken laksz kérdező? Náluk divat bedobni az ablakokat csak úgy, máshol még nem hallottam ilyet
2023. dec. 11. 15:15
 18/19 Hintalow ***** válasza:
Golyóálló plexi a megoldás, azt nem b@ssza be senki 🤩
2023. dec. 11. 21:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Falazd be az ablaknyílást, az a legbiztosabb. Udvar felé legyenek csak ablakok.
2023. dec. 11. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!