Mosógépet szét lehet szedni akkora darabokra, hogy elbírjam? Pincében áll egy rossz és még a vasazók se jönnek érte, nekem meg túl nehéz.
Szét lehet aprítani vagy fizessek valakinek majdnem 20 ezer Ft-ot, hogy elvigye? Amúgy se vagyok épp tele pénzzel, de akkora káosz van a pincémben, hogy rosszul vagyok attól, ha lemegyek. Arról nem is beszélve, hogy egy újszerű hűtő se kell senkinek és legszívesebben azt is kidobnám, ha elbírnám. Alatta van egy ócska íróasztal és azt is vinném már a szeméttelepre.
Unom már pakolni a cuccokat jobbra balra , ha kell valami..
Hát mi a teherbírásod?
Én pl, megfelelő eszközzel valószínűleg egyedül is fel tudnám vinni, de nem ismerlek.
Mondjuk ha ott a szerszám, ott a gép, akkor miért nem ugrasz neki?
A súlyokat vedd ki belőle, sokkal könnyebb lesz.
A nagygèpeket el lehet-tettvolna vitetni mikor vetted az újat. Ez ugye kötelessège az üzletnek, csak jelezni kell.
Én kérnék lomtalanítást, vagy érdeklődnék ez nálatok hogy megy. Arra a napra hívnék egy markos legényt, vagy megkérnék egy szomszédot, ha egy 5 ezresért segít ezeket egy óra alatt kihajigálni a ház elé, már jó, de normálisabbak két felesért is megteszik. :)
Ami jó állapotú, pl. újszerű hűtő, vagy íróasztal, azokat meghírdetném helyi csoportban ingyen elvihetőre, nekünk így még semmi nem maradt a nyakunkon...
De amúgy ha nem kár érte, simán nekiállnék feldarabolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!