A whirpool mosógépek miért készülnek olyen rossz anyagokból?
Én is olvastam már ezt a Whirpool-okról, de nekem 3 éve van meg és gyönyörű most is, pedig sokat használom.
Igaz, nekem elöltöltős, lehet ez a felültöltősök hibája.
A felültöltős Whirpool mosógépek sem voltak ilyen gyengén kezelt biliacélból régebben. Viszont több gyártó, például az Elektrolux már sokkal korábban is ilyen volt.
A fogyasztói társadalom ékkövei sajnos!
nekem Fagor van. az is hártyavékony lemezből van. Kaposván laktam, 2 év alatt megette az ottani víz az alját. Szerencsére a belső rész jó.
de a külső teljesen rongyra rohadt.
amennyi vasanyagból megcsináltak 1 gépet abból ma 20-at szerintem.
Nekünk Whirlpool AWE 7519 felültöltős van, 10 éves, és semmi komolyabb baja kívül se! Annyi mindössze, hogy közvetlenül a kezelőpanel előtt az ajtó szélén van egy kisebb felhólyagosodott rozsdafolt, de gyanítom, hogy az se csak úgy magától jelent meg, hanem valami vegyszer marta fel! Ez előtt az előző gépünk is Whirlpool felültöltős volt, ami 12 év után romlott el véglegesen, de külsőre soha abszolút semmi baja nem volt!
Lehet hogy a környezete nem megfelelő! Milyen helyen van a gép? Úgy értem, mennyire páradús, milyen könnyen érhetik vegyszerek, satöbbi?
# 6
Fürdőszobában van,de hova rakjam ok ha zuhanyzunk ilyesmi akkor párásabb a levegő,de fura az előző más márkájú mosógépen egy csepp rozsda sem volt 2,5 év után sem pedig ugyan úgy a fürdőszobában volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!