Emag-ról rendelt haztartási gépekkel van valakinek jó-rossz tapasztalata?
Figyelt kérdés
2019. okt. 1. 12:22
1/4 anonim válasza:
Ez nem emag függő.
Ha van egy xy hűtő, akkor az pont ugy fog működni és leszel vele elégedett akkor is ha az emagról rendelted, mintha a media marktban vetted volna.
Nézz ki egy pár típust és célirányosan azoknak nézz utána. Aztán megnézed hol mennyiért lehet kapni és megveszed, ahol jónak látod.
2/4 anonim válasza:
Nem kifejezetten emag hanem valami más, hasonlóan internetes kereskedéssel foglalkozó céggel volt kapcsolatom. De tulajdonképpen nem is a céggel volt bajom, hanem magával a forgalmazott termékkel. Ezek ugyanis többnyire olyan gyártmányok, amelyeket az ember bolti áruként nemigen lát, tehát valamilyen (feltehetően nem az alaposan ellenőrzött minőségi kategóriába tartozó) olcsóbb áruk. Szóval kerti ágdaráló volt szép halványzöld színben. Kb. 4 ó üzemelés után bemondta az unalmast. Szerencsére kicserélték, de ugye nekem kellett visszaszállítanom. A cserébe kapott új készülék kerekeit rögzítő sasszegek az első félórában kiestek és elvesztek. Több is veszett Mohácsnál, gondoltam. Aztán a rázkódástól kiesett a fűbe a túláram védő kapcsolót rögzítő anyacsavar meg átlátszó kupakja. Szerencsére a szervíz (2 ó oda eljutni) készségesen adott alkatrészt (mert volt már ott pár készülék visszáruként, arról leszedték). Aztán 1 héttel a garanciaidő lejárta előtt bemondta az unalmast. Én sajnos húztam-halasztottam a szervíz felkeresését, így kifutottam a garancia időből.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2019. okt. 1. 13:23
4/4 anonim válasza:
2 éve vettem egy minihűtőt teljesen jól működik, jó áron adták 3 év garanciával. 2db hűtőt törötten hoztak, ez a harmadik ami "megfelelt", de ezen is van az egyik sarkán egy kis horpadás. A futárok gondosságán kívül semmi gond nincs a céggel, rendeltem 3 nap múlva itt volt, a 2 csere is megvolt egy héten belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!