Lecserélt, rossz mosógépet, kirakhatom a társasház előtti szemétlerakóhoz, vagy azt büntetik?
Olvastam egy oldalon, hogy igényelhetnek a társasház lakói lomtalanítást, de az elektronikai cikkeket akkor sem viszik el...
Meghirdetni sem akarom, azért hogy pár "szevasztesóm" megjelenjen az ajtóm előtt, beengedni a lakásba meg pláne nem. Illetve 5-6ezreket sem akarok fizetni, hogy elvigye egy cég vagy "szakember". Ha kiraknám a panel elé, gyanítom hamar elvinnék, de nem akarom hogy bajom származzon belőle.
Ezt most még terv, vagy már megvetted az újat?
Mert amikor az újat kiszállítják, akkor a régit térítésmentesen elviszik.
3#
Nyilván nem NCIS szintű nyomozgatásra számítok, de a panel előtti szemétlerakókhoz általában ki van téve a tábla, hogy kamerával megfigyelt terület. Ennek zöme persze lehet hogy csak elrettentésként szolgál, mivel én nem vettem észre kamerát a környéken. De a célját már elérte mert nem vagyok túl magabiztos abban, hogy kitegyem..
Ha azt ki tudod küszöbölni, hogy "összeretkelje" az ismerősöd kocsiját a régi gép, akkor amikor megy az újért, akkor viheti a régit. Merthogy a kereskedő köteles átvenni régit, ahol az újat vásárolod, tehát kvázi kicserélheti a régit az újra, és akkor nincs külön utánajárás, átvevőhely keresés, bűntudat, hogy kiraktad.
Azért szerintem ezt gondold meg, mert a kereskedő általi átvétel a legkulturáltabb módja a régi készüléktől való megszabadulásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!