Panelban borultál már ki idegileg a szomszédok állandó zajai miatt?
Nem nagyon érdekel...
Itt kezdetben hajnal 4 kor indult be a hifitorony fuzll hangerőn és nem kapcsolta le az ébresztést avgy ugyóhagyta és 10 perc mulva megint bömbölt..
Meg kb 30 méterre vana buszmegálló és éjszaka is padlógázon bömbölnek a szar ikarusok...
Aztán a melóelyemről elkezdtem hazahordani a narancssárga munkavédelmis füldugókat, annyira jó hogy nehoyg a telefont nem hallom full hangerőn ha ébreszt, de a párom a multkor az ajtót rugdosta mert a kulcsot a zárban felejtettem és nem tudta kinyitni..
Már fél óra rugdosás után majdnem betörték az ajtót a szomszéddal mert azt hitték meghaltam :D:D
Még szerencse, hogy felkeltem wc-zni..
Csak ajánlani tudom neked is ezt a megoldást..
Ó, igen, panel! :D Soha többé nem mennék panelbe lakni, lehúztam tíz évet, de egy életre elég volt. Balra süket nyanya hajnalok hajnalán bömböltette a rádiót, a hang meg még a konnektoron is átjött (a másik szomszéddal a konnektor mellett ülve szoktunk dumálni! :D), alattunk éjjel-nappal ordító szomszédok, szembeszomszédék két elvetemült kölyök, feszt üvöltöttek meg szólt a tuctuc, jobb oldali szomszéd alkesz, dörömbölt és ordított éjjel-nappal, az utcán pedig száz méterre diridárés kocsma, amellett vasútállomás és buszpályaudvar... ... ...
Áldom a narancssárga füldugót! :D És simán meghallod a kisbabádat, tapasztalat (két lányom van), úgyhogy bátran ajánlom. :)
20 évig laktam egy panelban. az elején még jó volt, akkor én üvöltöttem, mivel csecsemő voltam :D
nos, a 20. év vége felé már a két szomszéd pofátlan tini bőgette a zenét,a drága anyjuk meg épp pasizott valahol.
nem csak emiatt, de költöztem. most is panel, igaz sokkal nyugisabb.
van egy bolond nyanya, aki kopogtatja a falat néha, mert azt hiszi, hogy üldözi az FBI (!), és így elűzheti őket. nos, ő szegény tényleg kattant.
ez rapszódikusan megy nála, meg nem bolondulok tőle, de a felettem lakó csajjal már csak röhögünk rajta.
amúgy egy halom nyugger, és pár egyetemista bérlő van, akik alkalomadtán csinálnak egy nagyobb bulit, de amúgy kuss van.
szóval én csak áldani tudom a sorsot, h jól választottam. a panelélet nem mindig könnyű :D
de még mennyire.
egy vén p.csa a szomszédunk, a szobája az enyémmel szomszédos. két éve tavasszal kezdte el, hogy ő hajnalban tv-t akar nézni de azt mindenkinek hallania kell. érettségi előtt egy héttel betelt a pohár, átmentem beolvasni, akkor elnyugodott.
azóta már többen is szóltak neki, főleg amikor el kezdett a skype-ba üvöltözni (gondolja úgy jobban hallják) esténként. szerencsére csend van.
ezt kivéve szerencsések vagyunk, mert az emeleten nem nagyon laknak, csak ő, akik velünk szemben vannak, ők csak néha jönnek.
22:17-es vagyok.
kérdező: akkor ti jól megjártátok a nyanyával, remélem a költözés megoldja a dolgot és nem lesz ilyen gondotok később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!