Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Panelban borultál már ki...

Panelban borultál már ki idegileg a szomszédok állandó zajai miatt?

Figyelt kérdés
Nálam már határeset, ezelőtt 10 évig laktam szintén panelban, de ott szinte semmi zavaró nem volt, itt meg felettünk és alattunk is, felváltva nyomják. Szinte folyamatosan, a nap 24 órájában valaki valamit kopog, dübörög, főz, cigizik, széket tologat, még éjjel sincs nyugalmam. Folyamatos hang és szag hatások vannak, ablakot sem tudtam sokszor nyitni nyáron. Már ki vagyok merülve. Úgy érzem, hogy nincs magánszférám, olyan mintha kéretlen idegenekkel laknék együtt. Legalább egy 24 óra pihire, feltöltődésre vágyom, a saját lakásomban.
2010. okt. 20. 21:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem nagyon érdekel...

Itt kezdetben hajnal 4 kor indult be a hifitorony fuzll hangerőn és nem kapcsolta le az ébresztést avgy ugyóhagyta és 10 perc mulva megint bömbölt..

Meg kb 30 méterre vana buszmegálló és éjszaka is padlógázon bömbölnek a szar ikarusok...

Aztán a melóelyemről elkezdtem hazahordani a narancssárga munkavédelmis füldugókat, annyira jó hogy nehoyg a telefont nem hallom full hangerőn ha ébreszt, de a párom a multkor az ajtót rugdosta mert a kulcsot a zárban felejtettem és nem tudta kinyitni..

Már fél óra rugdosás után majdnem betörték az ajtót a szomszéddal mert azt hitték meghaltam :D:D

Még szerencse, hogy felkeltem wc-zni..

Csak ajánlani tudom neked is ezt a megoldást..

2010. okt. 20. 21:30
 2/16 A kérdező kommentje:
Van egy kisbabám, miatta nem dughatom be a fülem. Egyébként régen próbáltam, de én azon keresztül is hallottam, amikor éjszakás voltam, azzal próbáltam aludni nappal. Nekem is valamilyen narancssárga volt, meg aztán vettem szivacsosat is mert a másik nyomta a fülem, fájt arra ébredtem. A szivacsos meg kiesett.
2010. okt. 20. 21:35
 3/16 anonim ***** válasza:

Ó, igen, panel! :D Soha többé nem mennék panelbe lakni, lehúztam tíz évet, de egy életre elég volt. Balra süket nyanya hajnalok hajnalán bömböltette a rádiót, a hang meg még a konnektoron is átjött (a másik szomszéddal a konnektor mellett ülve szoktunk dumálni! :D), alattunk éjjel-nappal ordító szomszédok, szembeszomszédék két elvetemült kölyök, feszt üvöltöttek meg szólt a tuctuc, jobb oldali szomszéd alkesz, dörömbölt és ordított éjjel-nappal, az utcán pedig száz méterre diridárés kocsma, amellett vasútállomás és buszpályaudvar... ... ...

Áldom a narancssárga füldugót! :D És simán meghallod a kisbabádat, tapasztalat (két lányom van), úgyhogy bátran ajánlom. :)

2010. okt. 20. 21:52
 4/16 anonim ***** válasza:
Ha pedig nyomja a füled, vágj le belőle egy apró csíkot hosszában, én is így csináltam.
2010. okt. 20. 21:53
 5/16 anonim ***** válasza:

20 évig laktam egy panelban. az elején még jó volt, akkor én üvöltöttem, mivel csecsemő voltam :D

nos, a 20. év vége felé már a két szomszéd pofátlan tini bőgette a zenét,a drága anyjuk meg épp pasizott valahol.

nem csak emiatt, de költöztem. most is panel, igaz sokkal nyugisabb.

van egy bolond nyanya, aki kopogtatja a falat néha, mert azt hiszi, hogy üldözi az FBI (!), és így elűzheti őket. nos, ő szegény tényleg kattant.

ez rapszódikusan megy nála, meg nem bolondulok tőle, de a felettem lakó csajjal már csak röhögünk rajta.

amúgy egy halom nyugger, és pár egyetemista bérlő van, akik alkalomadtán csinálnak egy nagyobb bulit, de amúgy kuss van.

szóval én csak áldani tudom a sorsot, h jól választottam. a panelélet nem mindig könnyű :D

2010. okt. 20. 22:04
 6/16 anonim ***** válasza:

de még mennyire.

egy vén p.csa a szomszédunk, a szobája az enyémmel szomszédos. két éve tavasszal kezdte el, hogy ő hajnalban tv-t akar nézni de azt mindenkinek hallania kell. érettségi előtt egy héttel betelt a pohár, átmentem beolvasni, akkor elnyugodott.

azóta már többen is szóltak neki, főleg amikor el kezdett a skype-ba üvöltözni (gondolja úgy jobban hallják) esténként. szerencsére csend van.

ezt kivéve szerencsések vagyunk, mert az emeleten nem nagyon laknak, csak ő, akik velünk szemben vannak, ők csak néha jönnek.

2010. okt. 20. 22:17
 7/16 A kérdező kommentje:
Alattunk is egy nyanya lakik, aki éjjel mászkál a kopogós papucsába, kb. este 8-tól reggel 8-ig veszi fel csak. Nyáron maratont főz. Próbáltam ablakot nyitni este 10-kor, de ömlött be a hagymás-paprikás rántás szaga+cigi füst egyvelege. Becsuktam az ablakot, hajnalban próbálkoztam újra, de korán reggel újra be kellett csukni, mert folytatta kb. délig. És ez megy rendszersen, nekem meg már az agyam durran el, hogy zárt ablakok között kell élnünk. És még sorolhatnám. Úgyhogy költözés előtt állunk, remélem nem bánjuk meg.
2010. okt. 20. 23:12
 8/16 KÁELEF ***** válasza:
El kell költözni onnan egy normálisabb környékre, nem szabad elkapkodni, nehogy még rosszabb legyen.
2010. okt. 20. 23:58
 9/16 anonim ***** válasza:

22:17-es vagyok.

kérdező: akkor ti jól megjártátok a nyanyával, remélem a költözés megoldja a dolgot és nem lesz ilyen gondotok később.

2010. okt. 21. 00:03
 10/16 A kérdező kommentje:
Én csak magasföldslzintre akarok menni, akkor más szagát legalább nem kell szagolni és csak felettünk zajonghatnak, alattunk már nem.
2010. okt. 21. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!