Miért megy a vízóra a szomszéd miatt ?
Figyelt kérdés
Panem lakásban lakom, pár hónapja mikor megnyitom a csapot visító hangja van. Pár napja észre vettem hogyha a felső szomszéd megnyitja a vizet akkor az én vízórám is forog mi lehet a baj?2023. okt. 28. 07:58
1/3 anonim válasza:
Nem tudom mikor, nem tudom ki,de aki szerelő ezt a helyzetet létrehozta (amit nem akarok elhinni), az dilettáns volt.
Egyet tehetsz kezdésnek: zárd el a te órádnál a vízcsapot és várj.
Netán akkor, amikor a felső szomszéd vizet "vételez", rögtön észreveszed igazad volt-e.
De nem hiszem el...
2/3 anonim válasza:
Mit értesz azon, hogy forog a vízórád? Csak lassan mozog a kis kerék, vagy a számok is pörögnek? Ha kis a kis kerék mozog, akkor előre, vagy hátra?
A visító hang rezonálás, és úgy tudod megszüntetni, hogy a csempeszelepen egy kicsit tekersz valamelyik irányba.
3/3 A kérdező kommentje:
szia Ugyan úgy forog nem túl gyorsan amerre szokott de annyit sikerült kiderítenem hogy csak akkor amikor van ez a fura "visító" hang. a csempeszelepet is tekertem már minden irányba és ugyan úgy van hang. :(
2023. nov. 2. 08:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!