A mi vízóránk forog, amikor a szomszédban engedik a vizet. Hogy lehetséges ez?
Rá lett kötve a te vezetékedre náluk valamelyik vízkör. Mindenképpen jelezd a tulajnak.
Nem biztos, hogy szándékosan csinálták így, hogy téged megkárosítsanak. Lehet, hogy a közös falban rossz vezetékbe kötöttek be egy új kiállást. Ki tudja milyen kókler a kivitelező. Előfordulhat.
Mindenképpen jelezd a szomszédnak, valószínűleg nem is tud róla, hogy így történt, viszont ha később szólsz, akkor mondjuk a már leburkolt falat meg kell bontani, szét kell barmolni, hogy rendesen megcsinálják.
Köszönöm a válaszokat! Most munkahelyemen vagyok már, de délután szólunk a szomszédnak, mert akkor ez így nagyon nem jó!
Írok majd a fejleményekről.
Csak kérdezem, hogy ugyanolyan intenzitással forog, mint mikor te nyitod meg a csapot? Vagy lassabban?
Mert én pontosan így jártam, mikor nálunk a starngban lévő vezetékeket cserélték.
Szóltam a kivitelezőnek, nem is kellett bizonygatnom, egyből mondta, hogy valami visszacsapó szelepet nem szereltek fel, és miután azt beszerelték, megszűnt ez a probléma.
Nálam is folyamatosan pörgött mikor a szomszédnál ment a mosógép, vagy bármi vizet használt, de azért lassabban pörgött mintha én nyitom meg. De azt a visszacsapó szelepet nálam szerelték be, de ugye nálad meg egyáltalán nem is szereltek eredetileg semmit.
Hát nem tudom, én inkább erre tippelek,de nem értek hozzá.
Na meg van mi ez az egész.
Még régen amikor felszerelték a víz almérőket, akkor valamiért meghagytak egy csonkot, ami tőlünk átmegy a szomszéd lakásába. Ezt ő soha nem használta, mert másik fő csőre van kötve, de most az ő főelzárója el van zárva a felújítás miatt, de a szakiknak kell a víz, ezért felszereltek egy csapot arra az ágra ami tőlünk megy át. Nem tudták hogy ez tőlünk jön, azt hitték az is rendes fő cső. Főleg hogy abba a lakásba egyáltalán nincs almerő felszerelve, átalányt fizetnek, és nem tudták hogy máshol meg van almérő. De megnyugtattak hogy csak addig használják amíg tart a felújítás. Amugy minden a régiben lesz. Megbeszéltük hogy akkor valamennyit belefizetnek majd a mi következő víz számlánkba.
Bocsánat fogalmazásért, nem sok ismeretem van a témában. :D
A másik probléma.
Lesz egy csőtörés ezen a szakaszon (ez a te vezetéked) és leázik néhány lakás.
Ki lesz a hibás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!