Annak mi lehet az oka, hogyha a szomszédom lehúzza a WC-t akkor azt az én vízórám méri? Már megfigyeltem, hogy ilyenkor nálam forog a fekete fogaskerék.
Figyelt kérdés
2019. júl. 28. 18:47
1/12 anonim válasza:
Zárd el a vizet,,csak addig hagyd nyitva,amig neked kell.
Ha valóban innét tölti fel a tartályt,majd keresni fogja miért nincs víz .
2/12 anonim válasza:
Nézd meg más esetekben is, teszteld saját használattal, mert nem kizárt, hogy esetleg rossz helyen van bekötve és eddig egymás számláját fizettétek!
4/12 anonim válasza:
Ha tényleg félre van kötve és mondjuk 20-30 éve így megy a dolog akkor én minél előbb elindítanék egy kártérítési pert a társasház üzemeltetője felé.
6/12 anonim válasza:
Amúgy honnan tudod, hogy mikor sz.rik a szomszédod??!
7/12 anonim válasza:
Én is kíváncsi leszek, mi sül ki ebből. Egyébként a #1 jól írja, ha lezárod a vizet, akkor kiderülne mi van. Mondjuk lehet az is, hogy ezt a problémát a szomszéddal együtt kéne megoldani. Lezárod a vizet, és megfigyelni azt hogy nála töltődik -e a tartály akkor. Ha vékonyak a falak, régi építésű a ház, tervrajz hiányában már a fene sem tudja hogyan vannak a csövek vezetve.
9/12 anonim válasza:
Villanydrótal is vicceskedtek az építő gányerek, miért pont a víz maradna ki a buliból?
10/12 anonim válasza:
"elindítanék egy kártérítési pert a társasház üzemeltetője felé."
Szerinted a közös képviselő kötötte be xarul a vízórát. Indítás pert és viseld a költségeit, ő meg röhög majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!