Mi kaparászhat a falban?
Figyelt kérdés
Nemrég vettünk egy házat (Ytong tégla, tíz éve épült) és pár napja arra lettem figyelmes, hogy a konyhaszekrény aljában lévő madáreleség ki van rágva, illetve szét van szóródva. Rögtön egérre gondoltam, de hiába forgattuk fel az egész konyhát, sehol nem látunk lyukat, ahol be tudna jönni. Ma reggel arra ébredtem, hogy valami motoszkál ugyanott, de nem láttam semmit. Délután már konkrétan kivehető volt, hogy valami kapar/rág, mintha valaki a fogával rágná magának a járatot. Most már konkrétan a falból hallani bent a konyhában, illetve ha kimegyek a teraszra, akkor a terasz felől a konyhafalban, tehát biztos, hogy ott van "valaki". Arra gondoltam, hogy teszek ki élvefogó csapdát (nem szeretnék semmilyen állatot megölni). A legvalószínűbbnek az egeret vagy a patkányt tartom, de mivel még nem voltam ilyen helyzetben, jól jönne pár tipp, hogy mit tudnék tenni, mielőtt teljes járatot rágnak a házba 🙄2023. okt. 18. 15:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!