Mi kaparászhat a falban?
Olvasd fel ezt hangosan, miközben egy pentagramot rajzolsz krétával a padlóra és helyezz el az 5 sarkára gyertyát és gyújtsd meg.
Ó, hatalmas Erő,
Mely a fényt a sötétségtől választja,
Kérlek, vedd körül ezt a helyet tisztaságoddal,
Űzd el innen minden gonoszt és negativitást.
Hozz fényt a sötétségbe,
Erősítsd meg a lelkemet a hitben,
És óvd meg a rossztól.
Bátorítok minden negatív erőt,
Hogy e helyet azonnal hagyja el,
És soha ne térjen vissza.
Az erőd és fényed által erős vagyok,
És minden gonosz erőtől védett.
Ámen.
Szoktál házhozszállítással ételt rendelni pl?
Tudod hogy jártam tavaly karácsony előtt?
Tesco online hozott házhoz több láda cuccot (kaják, üdítők, háztartási kellékek) és a ládában magukkal hoztak egy egeret :D
Napokig hajkurásztuk, megkerülte a ragacsos csapdát, de esténként két lábon állva meredten bámult rám a kanapé mellett, amikor néztem a tévét :D
Nagy nehezen, sajnos az élete árán (végül beleragadt a csapdába) sikerült megszabadulni tőle, de nekünk is úgy tűnt fel az egyébként emeleti, társasházi, újépítésű, nem sokkal előtte új bútorokkal beköltözött lakásban, hogy a konyhapulton hagyott sajtos tallér zacskóját kirágta (először a gyereket kaptam el, hogy mi ez az undormány, ami művelt :D ) másnap már egérsz..r is volt… na akkor lettem idegbeteg :D
Azóta nem hoztak be ilyen online-os rendelések ládát az ajtón belül (nem szerencsétlen szállító tehetett róla, nyilván… sajnos tuti, hogy tiszta egeres-patkányos a raktáruk, boltok is- 2 hete egy Auchan szemmagasságú csokipolcán néztem farkasszemet egy Lindt mellett egy jól megtermett egérrel :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!