Mennyi idő belerázódni az új életbe?
Nekem több mint egy év volt és mire megszoktam volna, megint költöztünk. Meg azóta még kétszer
Azóta mondjuk 30 km-es körzeten belül maradtunk és már sokkal könnyebben veszem az ilyesfajta akadályokat. Az utolsó olyan minőségi ugrás volt, hogy ezt 2 nap alatt megszoktam és megszerettem. Szóval nagyon változó. Az első nekem egyben a kirepülés is volt, nyilván az volt a legnehezebb.
Egy extrovertált, ügyes, életrevaló optimista már a következő hónapban bulit szervez az új munkahelyi kollégáinak. Egy bumfordi nyámnyila meg két év múlva is csak tötymög...
Emberfüggő. Te milyen ember vagy?
A várost nagyjából ismertem ahova költöztem, úgyhogy azt nem kellett megszokni, hogy hol van a bolt meg a posta, stb.
A házat meg benne a hülyéket 1-2 hét volt.
A város eldugottabb részeit amit korábban ismeretlen volt azt kerékpárral fedeztem fel. Minden nap mentem és minden utcát végigjártam fel-alá. Ez sok idő volt, de el is hagyható.
Ez jó kérdés, én valahol a kettő között vagyok, de inkább az elsőhöz közelebb. Talpraesettnek és szorgalmasnak tartom magam, illetve optimistának is, de vannak élethelyzetek, amiket nehezen viselek. Ilyen az éles váltás. Volt már pár ilyen az életemben és mindig belerázódtam, bízom benne, hogy most is így lesz.
A párom pl. sokkal jobban alkalmazkodik az új helyzetekhez, ő remekül érzi már magát itt, bár hozzáteszem, neki már van állása is itt a környéken, nincs ideje ennyit agyalni, mint nekem 😀
Még évek után is fogsz találni "ezt hogy nem vettem eddig észre" dolgokat :)
Emberfüggő, szerintem a mindennapi dolgokba, mint közlekedés, mindennapi bevásárlás max 1. hónap belejönni.
De mikor mondjuk valami szakembert keresek vagy szaküzletet, akkor nehezebb dolgod lesz.
Az ismeretségek meg vagy kialakulnak, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!