Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Van olyan, aki az interneten...

Van olyan, aki az interneten "nagybevásárolja" az élelmiszert?

Figyelt kérdés
Ha lehet, megkímélném magam és a kicsimet a hosszú buszozástól, cipekedéstől, csak nem tudom, hol vannak ilyen oldalak.
2010. okt. 15. 18:44
 1/9 anonim ***** válasza:
55%

keress rá, élelmiszer házhozszállítás

én kb 2 hete rendelek, igazán jó dolognak tartom, más cipekedik helyettem és nem kell emiatt a két picivel kimozdulni

2010. okt. 15. 18:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, máris rákeresek. :)
2010. okt. 15. 18:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Nálunk nem az interneten megy, hanem van egy fősulis csaj, aki hetente-kéthetente bevásárol, előtte küldök neki egy listát. Ez is egy megoldás lehet, ha nagyon drága a netes vásárlás.
2010. okt. 15. 23:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Megnéztem, és sehol sem találtam olyat, ami vidékre is kiszállít. :(
2010. okt. 16. 08:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Egy ötlet: regisztrálj az Amwaybe. A partnerboltokból az élelmiszert is házhozszállíttathatod.
2010. okt. 17. 00:26
 6/9 A kérdező kommentje:
Amway-be soha többé. Voltam, és az összes tisztálkodószertől ekcémás lettem. Nem mellesleg borzalmasan drága. :(
2010. okt. 17. 10:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy rossz tapasztalatod van. Én olyan embert többet is ismerek, akinek attól múlt el az ekcémája, mert a mindenféle szemét helyett elkezdett Amway termékeket használni, de ha veled fordítva történt, azt te tapasztaltad, nem tudom cáfolni.

Azt, hogy borzalmasan drágák lennének, cáfolom. A piacon elérhető egyik legolcsóbb termékek (ha az ember betartja a higítási arányokat). Ez egy érdekes történet. Nekem itt vannak a kezemben az árösszehasonlítások, és jót molsolygok azokon, akik kijelentik, hogy feleannyiból ki tudják hozni, majd amikor példát kérek tőlük, mellébeszélnek és eltűnnek.

A kérdésed azonban nem ez volt, hanem hogy hogyan tudod interneten elintéznui a nagybevásárlást, erre jó megoldás az Amway-regisztráció. Nem kell az Amway termékeit megvenned. Van rengeteg partnerbolt az áruházban, amik házhozszállítják neked az általad kedvelt márkákat is.

2010. okt. 17. 12:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Voltak termékek, amik persze nagyon beváltak, mint pl. az L.O.C. és a sütőtisztítő, de a tisztálkodókkal tényleg ráfaragtam, pedig direkt az ekcémám miatt próbáltam ki. A bőrömmel van a hiba, tudom, hiszen még a babafürdetők is kiütnek. :( Most egy másik hasonló dologban vagyok, ez eddig bevált, persze nálam sose lehet tudni... Van, hogy csak pár hónap után reagálok rá allergiásan. :S
2010. okt. 17. 12:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Sok sikert hozzá, ha azt építed! Ha meg csak használod, akkor remélem, segítenek a termékeik.

Remélem a nagybevásárlásssal kapcsolatos kérdésben tudtam segíteni.

2010. okt. 17. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!