Van olyan, aki az interneten "nagybevásárolja" az élelmiszert?
keress rá, élelmiszer házhozszállítás
én kb 2 hete rendelek, igazán jó dolognak tartom, más cipekedik helyettem és nem kell emiatt a két picivel kimozdulni
Sajnálom, hogy rossz tapasztalatod van. Én olyan embert többet is ismerek, akinek attól múlt el az ekcémája, mert a mindenféle szemét helyett elkezdett Amway termékeket használni, de ha veled fordítva történt, azt te tapasztaltad, nem tudom cáfolni.
Azt, hogy borzalmasan drágák lennének, cáfolom. A piacon elérhető egyik legolcsóbb termékek (ha az ember betartja a higítási arányokat). Ez egy érdekes történet. Nekem itt vannak a kezemben az árösszehasonlítások, és jót molsolygok azokon, akik kijelentik, hogy feleannyiból ki tudják hozni, majd amikor példát kérek tőlük, mellébeszélnek és eltűnnek.
A kérdésed azonban nem ez volt, hanem hogy hogyan tudod interneten elintéznui a nagybevásárlást, erre jó megoldás az Amway-regisztráció. Nem kell az Amway termékeit megvenned. Van rengeteg partnerbolt az áruházban, amik házhozszállítják neked az általad kedvelt márkákat is.
Sok sikert hozzá, ha azt építed! Ha meg csak használod, akkor remélem, segítenek a termékeik.
Remélem a nagybevásárlásssal kapcsolatos kérdésben tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!