Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Tényleg nem lehet meleg...

Tényleg nem lehet meleg étkezési csekkel élelmiszert vásárolni a jövőben? (pl. Gustában)

Figyelt kérdés
A férjem hallotta a tv-ben, de a neten nem találtam semmit erről.Mi eddig hideg élelmiszert vettünk rajta, már ahol elfogadták, de állítólag mostantól csak az éttermek és a kifőzdék fogadhatják el.
2010. febr. 7. 13:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a hír igaz. Csak éttermek fogadhatják el, különben a vevőt és a boltot is megbírságolhatják..
2010. febr. 7. 13:50
 2/19 anonim ***** válasza:
2010. febr. 7. 13:53
 3/19 A kérdező kommentje:
Megnéztem az apeh honlapot, és a végén azt írja, hogy elfogadhatják azok az üzletek, ahol látványpékség működik.Vagy nem jól értelmezem?Mert pl. a Gusta ilyen.Vagy egy-két Coop-ban is van Fornetti árusítás.
2010. febr. 7. 14:10
 4/19 anonim ***** válasza:

Sajnos igaz, én is így tudom! Eddig mi is közértekben használtuk fel, ezután nem tudom, hogyan lesz!

Étterembe pont azért nem járunk, mert az ugye nem két fillér. A munkahelyek meg ezeket előszeretettel adják a dolgozóknak :(

2010. febr. 7. 14:17
 5/19 anonim ***** válasza:
ez sztem is gáz! De én azt hallottam a napokban, hoyg ahol van meleg-étel, pl Tescoban, vagy látványpékság, ott lefogadják, és állítólag külön kell kifizetni. Mi is jól feltankoltunk, most meg kell változtatni, ha nem fogadják el. Kíváncsi leszek az első ilyen vásárlásra, majd megírom, jövő héten megyünk!
2010. febr. 7. 14:24
 6/19 A kérdező kommentje:

Köszi!

Egyszerűen nem értem ezeket a h...ket.Nem szórakozásból költik az emberek a melegétkezésit élelmiszerre.Ha lenne annyi pénzem, hogy nem kéne a havi kajapénzt kipótolni a kajajeggyel,akkor étterembe mennék belőle.De akkor valószínűleg kajajegy nélkül is telne flancos étteremlátogatásokra.

2010. febr. 7. 14:36
 7/19 anonim ***** válasza:

Nálunk van munkahelyi étkezde, így ott fel lehet használni, igaz, én nem kapok, mert külsős vagyok, de ha kapnék, nem bánnám, a napi étkezéseim gyakorlatilag meg lennének oldva (hatalmasak az adagok, és ahhoz képest olcsók, késő estig nem éhezek meg, ha bent eszek).

Amúgy pl. a gyerek menzáját is lehet ebből fizetni. Én mindig a suliban ettem, és nekünk ilyen lehetőség anno nem volt.

2010. febr. 7. 14:42
 8/19 anonim ***** válasza:

Nálunk a munkahelyi étkezde drága, sokkal jobban kijövök, ha otthon főzök magamnak is és azt viszem be!

Sajnos a gyerek menzáján sem fogadják el... a nagyobb már egyetemista, így mi azt találtuk ki, hogy amikor nem ér haza napközben ebédidőben, keres a közelben egy olcsó étkezdét és ott ebédel :(

Nincs más megoldás sajnos, de egy-két helyen még elfogadják (egyelőre...)

2010. febr. 7. 14:48
 9/19 anonim ***** válasza:
képzeld ,nálunk a hentesnél is elfogadják,azért mert van neki étkezdéje.de le lehet húsra vagy bármire vásárolni.
2010. febr. 7. 14:51
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

sztem az összes kajaszállító cég elfogadja.

fizessétek ebből a munkahelyi kaját, és ki van pótolva a kosztpénz. ha délben esztek bőségesen meleg kaját, akkor otthonra elég egy kis hideg is.

ja, és a kínai éttermek elég olcsók, valamint a legtöbbje elfogadja a kajajegyet.

2010. febr. 7. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!