Spar vagy Lidl? Melyikben lehet minőségi élelmiszert venni?
A Spar szerintem iszonyú drága. Lidl egyértelműen olcsóbb, de olcsón egyik helyen sem veszel minőségi élelmiszert.
Ez amúgy minden boltra igaz, el kell döntened, hogy olcsón vásárolsz, vagy minőségi dolgokat.
A szolnoki Interspárban elég jó a felvágottaspult (az összes hiper közül ezen tűnik minden a legfrissebbnek és még jó ára is van), de pékárut nem szeretek ott venni.
A Lidl-ben nagyon jó áron van műzli, meg a csomagolt (csak olyan van) felvágottak közt is van jó, elfogadható áron (Gebirgsjager).
A tejtermék mindenhol ugyanaz, a gyümölcs a Lidlben drága, igaz a Sparban sem olcsó, viszont nagyobb a választék.
Amúgy milyen élelmiszerre gondoltál?
Ugye úgy reklámozzák a Lidl "ahol a minőség olcsóbb".A sparba vannak jó dolgok de sztm is kicsit drága.
Hozzám a spar van közel kb 2 km, eddig itt intéztem a heti bevásárlást.Aztán arra gondoltam, hogy mi lenne ha ritkábban mennék a Lidlbe de akkor több dolgot vennék.A Lidl kb 12 km tőlem tehát több oda a benzin ami ugye szintén nem olcsó de ha ritkábban megyek akkor talán jó.
Minőségi alatt azt értem ,hogy nem olyan mint a tescos termékek mert azok undorítóak.
A Spar eszméletlenül drága, és itt felénk hihetetlenül alpári parasztok a Sparos alkalmazottak is. Hiába van a spar pont szemben a munkahelyemmel, tudatosan nem járok oda, miután jónéhány reggelemet tönkrecseszték és igen közel kerültem ahhoz, hogy a pénztárosra ráborítsam a pénztárgépet.
Az élelmiszerek minőségéről: a gyümölcsök, zöldségek enyhén szólva siralmas minőségűek és nagyon drágák és többször vettem le a polcról lejárt élelmiszert.
A Lidlt nem ismerem.
Én pont teszkóba szoktam járni :) és nem találom undorítónak.
Vagyis jó, az irreálisan olcsó dolgok nyilván sz*rok, de ez mindenhol így van.
Szerintem nézd meg, hogy az általad vásárolt termékek közül melyik hol olcsóbb és ott vedd meg. Ez a legegyszerűbb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!