Fűt valaki közületek?
Figyelt kérdés
Nem épp meleg az idő, a házban is hűvös van, de luxusnak tartanám a begyújtást.2023. aug. 7. 19:42
1/11 anonim válasza:
Mi a francnak fűtsek, ha bent 24-25 fok van? Inkább szellőztetni próbálok, hogy lehűljön bent is.
3/11 anonim válasza:
Menj ki, mozogj egy jót, melegedj át. Azért fázol, mert a PC előtt ülsz egész nap.
4/11 anonim válasza:
Hihetetlenül puhány emberek vannak...
Azok mit szóljanak akik éppen most vannak nyaralni pl. a Balatonon?!
6/11 anonim válasza:
A felek ontják a meleget... full melegem van éjszaka, nyitott ablaknál fogok ma is aludni.
Nem is értem ezeket a nyámnyila semmirekellő alakokat... az a luxus, hogy az adómból ilyeneket kell eltartanom.
7/11 anonim válasza:
Automatában van a rendszer 24 fokot tart télen-nyáron. Ma is átkapcsolt fűtésre, gondolom nem előszőr csinálta az elmúlt napokban.
Abszolút nem érdekel, hogy augusztus van, egy vagyonba került, dolgozzon csak, hogy én jól érezzem magamat.
8/11 anonim válasza:
Kérdező
Most valóban hideg van és kellemetlen, mikor 2 napja 31 fok volt nappal.
de nem kell befűteni, a falak nem hidegek. Vegyél fel hosszú nadrágot és pulóvert ha fázol!
10/11 anonim válasza:
Nyáron fűteni? Majd ha megbuggyantam. Aki most fázik, az csak dél körül szellőztessen, és hajnalban legyen csukva az ablak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!