Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Fűt valaki már közületek?

Fűt valaki már közületek?

Figyelt kérdés
Bakonyban voltam estefelé, s egy-két régebbi ház kéménye füstölt. Éjszaka már 5-6 fokok vannak, tény. De egy régi ház így át tud hűlni? Azért meg nincsenek nagy hidegek, s pár napja még nyár volt. Persze az is lehet, hogy csak főzéshez gyújtottak be.
2019. szept. 11. 02:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy, még 23 fok van bent, a galérián még több.

Meztelenül vagyok otthon, takaró nélkül alszom.

2019. szept. 11. 04:47
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
... de már nem szellőztetek, nem hűtök.:)
2019. szept. 11. 04:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Még nem, de reggel már elkél a pulóver. Ha 20 fokra lehül a lakás, be fogom kapcsolni a légkondit fűtésre.
2019. szept. 11. 10:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Alapból ilyenkor még nem szoktam fűteni, de most megtenném, ha lehetne... Per pill albérleti szobában vagyok, régi földszintes téglaház Budán, nem tudom, hány fok lehet benn (nincs hőmérőm), de napok óta majd megfagyok, három réteg ruha van rajtam. Tegnap már akartam venni egy hősugárzót a közelben, de még nem volt, nincs itt a szezonja. A ház amúgy nagy, a tulaj is itt lakik, nyilván nem fogja még bekapcsolni a cirkót.

Amúgy nem vagyok túl fázós, panelben ilyenkor még dög melegek voltak, de ez itt olyan, mint egy jégverem, nem is értem, hogyan. Kimegyek az udvarra, ahová odasüt a nap, nagyon meleg van, leizzadok. Bejövök a lakásba és úgy érzem, mintha egy hűtőházba kerültem volna..:)

2019. szept. 11. 16:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Az durva, utolsó. Mondjuk nálam is jégverem van, de csak azért, mert mindig nyitva felejtem a nappaliban az ablakot éjszaka. :D Újabb építésű ház.
2019. szept. 11. 17:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Na igen, az éjszakák már hidegek, ilyenkor nem szerencsés nyitott ablaknál aludni.
2019. szept. 11. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!