Ki használ közületek polgári kályhát? (Hengerkályha, öntöttvas kályha)
Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok? Mekkora teret tudtok vele befűteni? Mennyire macerás a használata egy "hagyományos" lemezkályhához képest? Mennyit eszik egy idényben? Mindenre kíváncsi lennek, ne kíméljetek, ha infótok van csak osszátok meg velem bátran.2019. júl. 16. 13:23
1/1 anonim válasza:
Egyik rokonomnak van, a ház folyosóján van elhelyezve, ez kb. 15 m2, és még a szobát is fűtik vele, nyitott ajtón keresztül. Szerintem teljesen jó, ahogy ők mondják, én is szívesen tennék a folyosóra, de nálunk más fűtés van, és nem tudnám kivezetni a kályhacsövet. Azt nem tudom, mennyit eszik, de rokonaim jóval olcsóbban jönnek ki ezzel, mint a gázzal, azt mondták anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!