Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Befűt valaki közületek?

Befűt valaki közületek?

Figyelt kérdés
Bakonyi településen lakom, most 8.5 fok van kint, bent a házban sincs valami meleg. Ti befűtenétek?
2018. szept. 25. 12:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Nézz rá egy hőmérőre, ha 20 fok alatt van és fázol, fűts be... Ha nem fázol, akkor ne. Most komolyan, az én véleményemtől függ hogy te fázol-e?
2018. szept. 25. 12:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez nem közügy . Télen 18,8-19 fok van bent , nyáron max 21,5 légkondi nélkül . Tegnap bent 17,5 re csökkent 16 órakor és késő este már 8 fok volt , fával begyújtottam 19 után .
2018. szept. 25. 13:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi is befűtünk, de csak este. Itt Szabolcsban 2 °C-ot jósolnak ma éjszakára, és talajmenti fagyokat, szóval téli hideg lesz, és fázunk.
2018. szept. 25. 17:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Bakony itt is, 22 fokos szoba, pár napja még 23.5 volt és majd' meggyulladtam rövidujjúban. Most jó, pedig a hirtelen változás miatt felborult a hőérzetem és pulóvert húztam... De majd rendeződik minden.

A fűtésre akkor gondolunk először, ha 18 alatt van a ház, cselekedni még később szoktunk.

Akkor kell fűteni, ha fázol és okkal s ezen segít a fűtés... Nem a naptár vagy mások alapján. Egy rosszabb ház egy 2 fokos nyári éjszakán is kihűlhet (mintha éltem volna meg olyasmit. nem tudtam aludni a hidegtől a sátramban, brrr).

2018. szept. 25. 23:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát este befűtöttem, 18 fok volt bent, 30 éves tetőteres ház. Tartotta a meleget, de ahogy ilyen 4-5 fokok lettek kint, kihűlt. Köszi a válaszokat.
2018. szept. 26. 00:05
 6/6 anonim válasza:

Úrmáriaaaa. Eddig azt hitten én vagyok döntésképtelen, hogy nem tudom gimi után melyik egyetemre menjek, de ezt a kérdést látva megnyugodtam. Vannak nálam rosszabbak is.

Köszönöm, hogy nem tudtad eldönteni, hogy fázol l-e vagy sem, most szebbé tetted a napomat. 😘

2018. okt. 29. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!