Milyen márkájú és típusú elektromos erős ventilátoros fürdőszobai fali fűtőtestet ajánlotok ami jól befűt egy fürdőszobát egy fűtés nélküli házban és gyerek is bekapcsolhatja?
Figyelt kérdés
Nem saját a ház,nem alakítgathatom.Egy szobát használhatunk ott fával fűtünk,a fürdőtől kb. 5 méterre.Szeretném,ha lezuhanyozna a fürdőben a gyerek és közben nem fagyna meg.(Aztán beszaladna a szobába).Eddig kis kádat használt,most meg uszodába vittem.2017. dec. 6. 15:11
1/7 anonim válasza:
Attól függ hány éves a gyerek.
És eléggé önálló-e.
És ha azt mondod, hogy vizesen nem nyúlhat hozzá, akkor betartja-e?
2/7 anonim válasza:
Egy elektromos hősugárzót ami 2000 wattos , nyugodtan be dughat a konnektorba. Ennyit már megtud tanulni egy 6 éves is.
3/7 anonim válasza:
Ventillátoros hősugárzó, több gyártótól.
1000 és 2000W-os teljesítmény kapcsolható.
Egy nagyobb áruházban, vagy maszek villamosságiban nézd meg.
Meg lehet oldani úgy is, hogy távvezérled, és látod, hogy működik-e a hősugárzó...
a gyerek csak akkor van veszélyben, ha ráönti a fürdővizet.
Tegnap két osanban, és egy obi-ban láttam ventillátorosokat 3000-és 5000 között.
4/7 anonim válasza:
Olyant keress ami fürdőszobai, csepp álló kivitel. Ès olyan messze tedd, hogy a kádból semmikèppen se èrje el.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat! Tavaly végül vettem az auchanban egy ventillátoros fekvő kis hősugárzót,ha jól emlékszem 11ezer ft volt. Voltomat Heating van ráírva. Elégedett vagyok vele.
2018. dec. 19. 08:28
6/7 A kérdező kommentje:
Közben a gyerek 4-es lett.Be tudja dugni és kapcsolni és a mosógépre tettem,nem ér el a kádig. Köszönök mindent! Hátha valakinek még hasznos lesz ez az info.
2018. dec. 19. 08:30
7/7 A kérdező kommentje:
...elírtam 10 éves lett,nem 4-es...
2019. jan. 7. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!