Van olyan közületek, aki nem az autóját, hanem különböző cuccokat tárol a saját, vagy akár bérelt garázsban?
Figyelt kérdés
Vagy van ilyen ismerősötök?2022. júl. 22. 13:36
A kérdező szavazást indított:
Saját garázsom van, az autómat (is) tárolom benne.
Saját garázsom van, de nem az autómat, hanem egyéb dolgokat tárolok benne.
Garázst bérelek, az autómat (is) tárolom benne.
Garázst bérelek, de nem az autómat, hanem egyéb dolgokat tárolok benne.
8 szavazat
1/6 anonim válasza:
Na, itt is elkezdik kilakoltatni a bérelt garázsokban meghúzódó szegényeket.
2/6 A kérdező kommentje:
1-es, pont hogy szerintem annak is joga van garázshoz, aki nem autót akar tárolni benne.
2022. júl. 22. 13:45
3/6 anonim válasza:
Garázst örököltünk a testvéremmel felesben. Nekem nincs is autóm, a tesóm pedig külföldön dolgozik és él, ezért most annyi van megbeszélve azt csinálok a garázzsal, amit akarok. A szarjaimat tartom benne valóban, raktárként használom.
4/6 anonim válasza:
Én inkább műhelynek használom a garázst, ami amúgy szerszámtárolóként van feltűntetve a tervrajzon, mivel itt van a kazán és a széntároló is. Kocsi igy kinn áll áll az udvaron.
5/6 anonim válasza:
Kocsi híján jobbára kutyát meg fűnyírót tartok benne.
6/6 anonim válasza:
Napközben úgyse garázsban áll az autó, így este se állok be, felesleges. Konditeremnek használom a garázst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!