Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A plafon lámpából csöpögött...

A plafon lámpából csöpögött némi víz az esőzés alatt, mi a teendő vele?

Figyelt kérdés

Kis társasház 1. emeleti lakása, fölöttem padlástér van.

Még sosem volt bajom beázással, mióta 3 éve beköltöztem, de azt tudom, hogy az előző lakónak volt egy beázásfoltja a plafon egy másik pontján.

Most éjszaka a konyha mennyezeti lámpájából csöpögött ki a víz, nem túl sok de lett egy kis tócsa alatta.

Ez nagyon nagy bajt jelez? Áramütést okozhat valami ilyenkor? (már felkapcsoltam dolgokat azóta, de eddig minden OK, a lámpa is világít). Kell valami szakembert hívni, vagy hagyjam?

2023. aug. 4. 11:49
 1/3 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%

Tiéd a lakás?

Persze hogy kezdeni kell valamit vele. Közös képviselő van? Neki kell szólni.

2023. aug. 4. 13:29
 2/3 anonim ***** válasza:

általában másnak kellene megoldani...de akinek ázik a plafonja, inkább az hívjon tetőfedőt, az a biztos...a villany talán kiszárad, de a tető nem javul meg...és egyre több felhőszakadás lesz

(én is beáztam, most keresem a tetőfedőt, de nyaral)

2023. aug. 4. 14:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Csak idő kérdése, hogy a víz rövidzárlatot (ne adjisten áramütést) okozzon. Kutasd ki, hol esik be az eső.
2023. aug. 4. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!