Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Csöpög a plafonról a víz de...

Csöpög a plafonról a víz de nincs beázva?

Figyelt kérdés

Hulye kérdés és nem értem miért.

Az előszobában ült múltor párom és azt mondta rácsöppent a karjára a víz, gondoltam képzelődik rá 10 percre újra meg is mutatta ott volt a vízcsepp.

Felnéztünk nincs beázva, gondoltam hátha a pára csepeg le,de száraz volt a lámpa, más nincs fent

Tegnap este rám is cseppent. Laptop előtt ültünk tehát kb ugyanoda csepeg. Nincs tócsa, tehát annyira nem csöpög.

Mégis be lenne ázva( folt nincs) a plafon csak nem látjuk?

#Plafon csöpög #Beázás?
2022. nov. 8. 16:54
 1/3 anonim ***** válasza:
49%
Volt akkor eső? Gondolom akkora pára nincs benn. Milyen típusú a födém? Nálunk is beázott nagy esőben, csak 1-1 csöpp esett le eleinte. Az még nem csinál foltot, és lassan szivárog át, így száraznak tűnhet a plafon.
2022. nov. 8. 17:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem esett igen. Nincs megcsinálva ez a " béke beli" földes tehát esély van rá, hogy beázott
2022. nov. 8. 17:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
elhanyagolt tető , felmentek megnézitek most még vizes ezért lehet látni hol ázik be és megcsináljátok
2022. nov. 8. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!