Mire gondoljak, ha a klíma egyenletlenül, hol erősebben, hol kevésbé fúj?
Figyelt kérdés
Olyan a hangja, mint a viharos szél. Először azt gondoltam, a kinti erős szél húz be, de kint nincs is szél. (Mozdulatlanok a fák lombjai ha kinézek.) Amúgy hideget fúj, de mintha kevésbé lenne hideg, mint amit megszoktam és fura ez a "vihar hang".2023. jún. 27. 04:11
2/5 anonim válasza:
Automata üzemmódban van és változtatja a ventilátor sebességet állandóan.
3/5 saucony válasza:
Szia ne halgass a sok hülyére szart se értenek hozzá! vedd ki a szűrőt és óvatosan mosd át langyos vízzel majd hagyd kiszáradni és rakd vissza. Tökéletesen fog működni..
4/5 anonim válasza:
Hát ahhoz igen komoly mennyiségű por kell, hogy ilyet csináljon. Van olyan klímám, ami legalább 20 éves, nem csinált soha ilyet.
5/5 A kérdező kommentje:
Tisztítás folyamatban. Megkértem egy tapasztaltabb családtagot hogy mutassa meg, mert én még soha nem szedtem szét. Ha nem válik be, szakit hívok. Köszönöm a tippeket.
2023. jún. 27. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!