Hűtő-fűtő klíma! Melyik számít megbízható márkának és melyiket NE vegyem biztosan?
Figyelt kérdés
Kb 200.000 körül keresek.2023. jún. 5. 20:24
2/3 mindentudó99 válasza:
Ezek közül mind csak a hűtés mód takarékos. Ha a fűtésre is használnád akkor olyat keress aminek a fűtés módja is takarékos. De az drágább lesz. Én nem fűtök vele ez a része nem takarékos az enyémen se. Ezek közül a 3.-at vákasztanám. Nekem is ekkora van túlméreteztem. Egy szobára vettem de ha ajtót nyitok meg egy helységet lehűt. Szerintem nem drága gagyit nem érdemes venni.
3/3 anonim válasza:
Nekünk Midea márkájú van, ez kínai cucc, viszont abból egy drágább, kifejezetten fűtésre optimalizáltat vettünk. 5 éve használjuk fűtésre (!), rendszeres karbantartás mellett továbbra is jól működik. Ha tényleg fűteni akarsz, akkor drágább árkategóriában kell gondolkodni, mert a hűtésre valókkal nem lehet hatékonyan fűteni. Sok áramot fog fogyasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!