Melyik a jobb ebben a melegben klíma nélkül? (Szellőztetni vagy nem szellőztetni)
Figyelt kérdés
2023. jún. 21. 14:24
A kérdező szavazást indított:
Minden ablak nyitva éjjel-nappal, van szellőzés a házban
Szellőztetés csak éjszaka, nappal minden ablak és spaletta becsukva
17 szavazat
1/4 anonim válasza:
Éjszakai szellőztetés, nappal csukott ablak, redőny/sötétítő.
HA az éjszakai szellőztetés nem megoldható, akkor viszont napközben nyitott ablak. Munkahelyen pl délután 4-5 között bezárunk minden ajtót-ablakot reggelig, szóval napközben nyitott ablak + ventillátor. Jelenleg 26 fok van, de legalább jár a levegő.
2/4 anonim válasza:
Nekem éjszaka szellőztetés, a dolgozószobában reggel 2 óra szellőzés, utána redőny le. Délután a nyugati oldalon is mindenredőny le.
3/4 anonim válasza:
Jelenleg 35,5 fok van nálunk. Bent 24, ha kinyitom az ablakot akkor azzal a lehető legnagyobb ökörséget követem el.
Feltéve, ha valaki szeret 30 fokban a házban lenni.
4/4 Juliusz48 válasza:
Én családi házban lakom és éjszaka 20 fok körülire is lehül a levegő. Ezért éjszaka visszahűtöm a lakást szellőztetéssel és nappal ha szellőztetek is csak az északi oldalról, ahol eleve hűvösebb a levegő Sokat segít ha az ablakok előtt ahonnan süt a nap, van szúnyogháló, mert az üveg kevésbé melegszik mögötte, vagy lehúzott redőny ami ki tud szellőzni, mert az forró lesz. Ha a falak előtt is lehet árnyékolást alkalmazni, akkor kevésbé melegszenek fel a falak, ha nincs rajtuk hőszigetelés. Ezzel együtt délutánra fel tud menni a lakásban a hőmérséklet 30 fokig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!