Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Fiatal lánynak albérletbe...

Fiatal lánynak albérletbe kutya vagy törpenyuszi?

Figyelt kérdés
2010. okt. 12. 15:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Irodalomtanárnak ajándékba takaró vagy rubik-kocka?
2010. okt. 12. 15:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha albérletről van szó, előbb a tulajjal kéne egyeztetni, vannak helyek, ahol még egy hörit sem látnak szívesen, nemhogy kutyát (már ha jól értelmeztem a kérdést).

Másik pedig, hogy nem ugyanaz a műfaj, a különbség talán nagyobb is, mint egy Porsche és a Trabant esetében. A nyuszit gondozni és ápolni kell, míg a kutyát gondozni, ápolni, sétáltatni, nevelni és tanítani, kismilliószor több foglalkozást igényel, mint a nyúl.

De inkább a szívedre hallgass, mint ránk, főleg, hogy nem sok konkrétum van a kérdésedben.

2010. okt. 12. 16:14
 3/4 anonim ***** válasza:

kutyát sztem semmiképp. imádom a kutyusokat, de fiataloknak annyira nem jó, pláne lakásban, hiszen elfoglalt vagy, tanulsz, dolgozol, bulizol, utazol. egy kuttyal sokat kell foglalkozni, sétálni.

én is csak azután tervezek ebet, miután nyugdíjba mentem :D

egy nyuszi vagy malac pont jó, mert nem kell vele annyit foglalkozni, mégis van melletted valaki, akit gondozhatsz, játszhatsz vele.

2010. okt. 12. 17:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Jó a sorrend!Kutya,nyuszi,malac---plüssből!!Nem az szereti az állatot aki nyomorgatja egy ketrecben,hanem aki igyekszik a közel természetes közegében élni hagyni!!
2010. okt. 19. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!