Fiatal lánynak albérletbe kutya vagy törpenyuszi?
Ha albérletről van szó, előbb a tulajjal kéne egyeztetni, vannak helyek, ahol még egy hörit sem látnak szívesen, nemhogy kutyát (már ha jól értelmeztem a kérdést).
Másik pedig, hogy nem ugyanaz a műfaj, a különbség talán nagyobb is, mint egy Porsche és a Trabant esetében. A nyuszit gondozni és ápolni kell, míg a kutyát gondozni, ápolni, sétáltatni, nevelni és tanítani, kismilliószor több foglalkozást igényel, mint a nyúl.
De inkább a szívedre hallgass, mint ránk, főleg, hogy nem sok konkrétum van a kérdésedben.
kutyát sztem semmiképp. imádom a kutyusokat, de fiataloknak annyira nem jó, pláne lakásban, hiszen elfoglalt vagy, tanulsz, dolgozol, bulizol, utazol. egy kuttyal sokat kell foglalkozni, sétálni.
én is csak azután tervezek ebet, miután nyugdíjba mentem :D
egy nyuszi vagy malac pont jó, mert nem kell vele annyit foglalkozni, mégis van melletted valaki, akit gondozhatsz, játszhatsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!